in

Dit was het nieuws: Zelda: Twilight Princess HD in maart 2016 naar Wii U


Wat heeft er zich afgelopen week allemaal afgespeeld in de wilde wereld van games? Deze vraag beantwoorden we in een overzicht met de belangrijkste nieuwtjes van de voorgaande dagen.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD in maart 2016 naar Wii U
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD komt op 4 maart 2016 naar Wii U. Dat heeft Nintendo aangekondigd in zijn Direct-uitzending vanavond.
De game is gebaseerd op de GameCube- en Wii-game en krijgt opgepoetste graphics. De game komt zowel fysiek als digitaal uit. Ook komt er een nieuwe amiibo uit voor de game van Wolf Link. De fysieke versie komt ook in een bundel met de amiibo en de soundtrack. Twilight Princess HD is tenslotte ook compatibel met andere, eerder uitgebrachte Zelda-amiibo.

De eerste mobiele Nintendo-games worden gratis te downloaden
De eerste games die Nintendo voor smartphones gaat uitbrengen, zullen gratis zijn. Dat zegt de topman van Dena, het bedrijf dat samen met Nintendo games voor smartphones ontwikkelt, meldt the Wall Street Journal.
“De games waar momenteel aan wordt gewerkt zijn allemaal gratis te spelen”, zegt Dena-ceo Isao Moriyasu. Net als bij veel andere gratis games zal geld worden verdiend door gebruikers in-app aankopen te laten doen.
Dena en Nintendo willen in maart 2017 vijf smartphonegames hebben uitgebracht. Hoeveel van die games er momenteel in ontwikkeling zijn wil Moriyasu nog niet zeggen.

RollerCoaster Tycoon World komt pas in 2016
RollerCoaster Tycoon World verschijnt niet meer op 10 december, maar ergens begin volgend jaar. Ontwikkelaar Nvizzio Creations heeft dat laten weten.
Onlangs was de bèta voor de langverwachte pretparksimulator. De ontwikkelaar zegt tijd nodig te hebben om de feedback uit deze bèta te verwerken.

Super Smash Bros. krijgt Cloud uit Final Fantasy 7
Cloud Strife, het hoofdpersonage uit Final Fantasy 7, komt als speelbaar personage naar de vechtgame Super Smash Bros. voor Wii U en 3DS. Dat heeft Nintendo in zijn Direct-uitzending aangekondigd.
Meer details ontbreken nog. Nintendo houdt in december een Direct die specifiek om Super Smash Bros. draait, dan moeten meer details worden gegeven. Verder liet het bedrijf een eerste trailer van het personage zien.

De nieuwe Xbox One Experience is nu te downloaden
De nieuwe Xbox One Experience is vanaf nu beschikbaar. Deze update heeft een nieuwe user interface gebaseerd op Windows 10. Ook voegt het backwards compatibility voor 104 Xbox 360-games toe.
De 104 Xbox 360-games die nu te spelen zijn op Xbox One, moeten het begin zijn van een groot aanbod aan games van de vorige generatie die ook speelbaar worden op de console. Eerder deze week kondigde Microsoft de complete lijst al aan.
Verder is de nieuwe dashboard geïnspireerd door Windows 10 en is hij 50 procent sneller dan de vorige dashboard. Ook werkt de partychat en het berichtensysteem beter.


Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Personages aanmaken en wapens aanpassen in The Division – Video

Esmee in Cosplay: Walibi Fright Nights