in

Fan Art Friday: Een wervelwind aan StarCraft-art


Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is om wat geweldige fan-art van een bepaalde gameserie te verzamelen en onder elkaar te zetten. Vandaag hebben we een kleine hoeveelheid StarCraft-fan art onder elkaar gezet, ter ere van de game StarCraft 2: Legacy of the Void.

Digitale art
Zoals altijd beginnen we met een beetje digitale art. Als het aankomt op StarCraft, is er een gigantisch grote en vooral erg getalenteerde fan community. Wanneer je op zoek gaat naar fan art voor de serie, kom je heel veel digitale art tegen waar je uit kunt kiezen of over kunt kwijlen. Wij hebben hier in ieder geval een erg indrukwekkende StarCraft wallpaper van de Hyperion, art van Zealot en art van een Zerg Ultralisk.

Cosplay
Er zijn een aantal personages uit de StarCraft-serie die zich fenomenaal goed lenen voor cosplay. Kerrigan is een van de meest bekende personages die naar voren komt zodra je naar StarCraft-art zoekt en het is dan ook niet raar dat iemand een belachelijke hoeveelheid tijd heeft gestoken in het namaken van het personage. Cosplayer Tasha spendeerde vier dagen aan het maken van het volledige kostuum, zat zeven uur in de makeup en was negen uur bezig met een fotoshoot. Het resultaat mag er zeker zijn.

Bouw je eigen Warp Blade/Scythe
Goed, wij snappen ook wel dat jij geen zin hebt om in total grofweg twintig uur te spenderen aan een cosplay van Kerrigan, hoe baas cosplayer Tasha er ook uit ziet. Gelukkig zijn er ook kleinere projectjes die net zulke toffe en epische resultaten met zich kunnen meebrengen. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je zelf een Warp Blade of Warp Scythe kunt creëren. Knutselen maar.

Consoles en controllers
Het maken van eigen controllers en consoles is iets wat steeds populairder wordt onder gamers. Het is een goede oplossing voor wanneer je niet tevreden bent met de officiële custom consoles die gemaakt worden, of als deze er gewoonweg niet zijn. Ook voor StarCraft zijn fans aan het knutselen geslagen: StarCraft-fan Mauricio Romano creëerde in 2012 een arcade-stijl controller gebaseerd op StarCraft. Of het een handige controller is, is een tweede, maar het ziet er in ieder geval heel magisch uit.


Tatoeages

Als laatste opnieuw wat aandacht voor de kunstwerken die mensen met zich meedragen op hun lichaam. Tatoeages worden steeds populairder en dat betekent dat ook gametatoeages steeds meer opduiken. Hieronder een aantal StarCraft-tatoeages die in het oog sprongen.

Ben jij enthousiast over StarCraft 2: Legacy of the Void? Heb je zelf toffe StarCraft-art gezien? Laat het ons weten in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe Sensible Soccer heet Sociable Soccer, staat op Kickstarter

Personages aanmaken en wapens aanpassen in The Division – Video