in

Fan Art Friday – A Merry Gaming Christmas


Het is dan eindelijk zover: het is kerst! Op deze feestelijke vrijdag zijn we uiteraard de Fan Art Friday niet vergeten. Om deze specifieke dag wat extra te vieren, hebben we voor deze editie Fan Art Friday willekeurige art en kers gerelateerde dingen verzameld.

Digitale kerst art
Het komt wat minder vaak voor in de berg van art dan de reguliere versies van onze favoriete gamehelden, maar toch is er best aardig wat art online te vinden waar de kerstsfeer in is verwerkt.

Zo kwamen we deze fan art van Link tegen, beiden in een compleet andere stijl.

De mannen bekend van de Assassin’s Creed-spellen zijn in het kerstzonnetje gezet in deze art. Mocht je ze niet herkennen: het zijn Altaïr, Ezio, Edward, Desmond en Connor. De art is gemaakt door Tumblr-gebruiker Riense.

Ook in de Pokemon-wereld is er meer dan genoeg festiviteit te vinden! In deze art van ninja-jamal zijn onder andere Zangoose, Audino, Dratini en Cubone te zien in een wereld vol kerstlichtjes.

Deze World of Warcraft-art werd in 2012 gemaakt voor de feestdagen, maar springt nu nog steeds in het oog. Het is gemaakt door gebruiker hao lui.

Kerst in Super Mario Maker

Wellicht ben jij deze kerstperiode van plan om lekker te gamen en is een van de games op de planning wel Super Mario Maker. In dat geval hebben we hier een video waarin een aantal Super Mario Maker-levels gebaseerd op de feestdag worden getoond. Of ben je juist van plan zelf een kersteditie Super Mario Maker-level te maken?

Kerstornamenten
Laura had het in haar artikel ‘De sfeervolste kerstdecoraties voor gamers’ al over een reeks ornamenten voor de feestdagen. Zo kwamen Boo-kerstballen voorbij, maar ook kransen en pieken. Op Etsy verkoopt gebruiker LighterCases een set van Super Mario-ornamenten die je in de kerstboom kunt verwerken.

De hele set wordt in zijn geheel verkocht, maar omdat ze stuk voor stuk zijn gemaakt met strijkkralen, plaatsen we hieronder ook een tutorial waarmee je ze zelf kunt maken.

Vier jij kerst heel uitbundig of juist helemaal niet? En staan er game-gerelateerde cadeaus onder de kerstboom? Laat het ons weten in de reacties. Wij wensen jullie fijne feestdagen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Esmee in Cosplay: Midwinter fair 2015 – Ouderwets genieten

WTF Update 262: Knappe redding in Rocket League en Pacman-kerstboom