in

InsideGamer en Budgetgaming kondigen samenwerking aan


Het prijsvergelijkerplatform Budgetgaming en InsideGamer gaan samenwerken! Dat betekent dat wanneer straks de nieuwe InsideGamer-site lanceert, je de scherpste prijzen van de nieuwste games kunt bekijken!

De samenwerking tussen Budgetgaming en Reshift, de uitgever van InsideGamer, verlengt zich ook naar zusterpublicaties Gamer.nl en Power Unlimited. Gamer.nl gaat zelfs gamecontent aan Budgetgaming leveren.

Yørn Soeteman van Budgetgaming: “We willen zoveel mogelijk gamers helpen de beste prijs te vinden voor hun game- en filmaankopen. Per nieuwe game, zoals bijvoorbeeld Fallout 4, kan een prijs per winkel met meer dan 20 euro verschillen. Door met Reshift Digital de samenwerking aan te gaan en de Budgetgamingprijzen ook te tonen op Power Unlimited, InsideGamer.nl en Gamer.nl, zetten we een belangrijke stap om zoveel mogelijk gamers in Nederland te helpen om snel en vooral gemakkelijk de beste prijs te vinden.”

De service wordt eerst binnenkort uitgerold naar Gamer.nl, maar komt zodra de nieuwe website van InsideGamer er is, ook naar InsideGamer. Hopelijk kunnen jullie dus later dit jaar genieten van deze fijne extra service!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

‘Illegaal games downloaden binnen paar jaar ten einde’

Neppe Minecraft-kloon niet langer verkrijgbaar op App Store