in

Pokken Tournament verschijnt 18 maart op Wii U


Pokken Tournament komt wereldwijd op 18 maart naar de Wii U. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt.

Ook heeft Nintendo een singleplayermodus onthuld, evenals een lokale en online multiplayermodus. Daarnaast krijgt Pokken Tournament LAN-ondersteuning voor lokale toernooien.

Multiplayer
In de lokale multiplayermodus gebruikt één speler de tv en een reguliere controller, de andere speler speelt via de Wii U Gamepad. Hierbij weergeeft het Gamepad wel maar 30 fps, de tv haalt wel 60 fps.

Online spelen kan ook in vriendschappelijke wedstrijden, of in de ‘ranked’ modus waar je punten kunt verdienen om in rang te stijgen. Tot slot kun je twee Wii U’s met elkaar verbinden via een lokaal netwerk om zo toernooien uit te vechten.

Nieuwe Pokémon
Naast de drie gamemodi heeft Nintendo een aantal nieuwe Pokémon aangekondigd die in Pokken Tournament verschijnen. Eerder lekte CoroCoro Magazine al de speelbare personages Mewtwo, Braixen en Garchomp. De kandelaar-achtige Pokémon Chandelure is een nieuw speelbaar personage, daarnaast zijn er vier support-Pokémon: Sylveon, Croagunk, Pachirisu en Magikarp. Wat hun vaardigheden en aanvallen zijn, is nog niet bekend.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

The Witcher 3-dlc Blood & Wine is einde van Geralt’s verhaal

Minecraft steeds vaker gezocht op pornosite