in

Fan Art Friday: Groen overheerst in Beyond Good & Evil


Deze week nemen we met Fan Art Friday een kijkje naar de creaties van fans van Beyond Good & Evil! Deze titel heeft dan misschien niet veel verkocht, maar de echte fans hebben een enorme passie voor de game van Rayman bedenker Michel Ancel. Het nieuws dat Beyond Good & Evil 2 toch nog in ontwikkeling is, zal veel hartjes sneller doen laten kloppen! Met een beetje geluk krijgen we dit jaar meer nieuws over het vervolg op deze cult-game.

Digitale art
Er zijn een groot aantal fans die goed overweg kunnen met Photoshop, Illustrator of andere tekenprogramma’s. We hebben een selectie gemaakt van de allerbesten!

Alhoewel de meeste fan art afstamt van minstens een paar jaar geleden, verscheen dit kunstwerkje deze maand nog! Scerg gebruikt de opening van de game als inspiratie voor haar werk. Kijk vooral naar de gele Starkos in de hand van Jade, deze kom je later nog tegen in deze Fan Art Friday.

Wie erg diep in de community van Beyond Good & Evil duikt, komt veel werk tegen van Alexa. Met een geheel eigen stijl maakt zij veel verschillende schetsen, tekeningen en schilderingen van de personages uit Beyond Good & Evil.

Deze actievolle afbeelding beeldt de laatste eindbaas uit de game uit. OmriKoresh gebruikt een blur op de onderste ledematen van het monster om een 3D-gevoel op te roepen.

Hij is dan misschien niet in kleur te zien, maar deze deze prent van Peet Cooper konden we je niet ontnemen. Bijna alle personages uit de game zijn hierin te vinden!

Cosplay
Er zijn ook een aantal mooie cosplays te vinden, natuurlijk zijn ze allemaal van het hoofdpersonage Jade. Wie wil nou niet een stoere journalist cosplayen?

Gebruiker MarcoFiorilli heeft een erg mooie versie van Jade gefotografeerd. Alle details zijn aanwezig: de camera, groene lippen en haarband. We missen alleen nog de staf.

Waar de vorige cosplayer geen staf bij zich had, heeft deze dame er een hele mooie! Het patroon op de broek lijkt ook erg goed op die van Jade in de game.

DIY
Ook de analoge fan art is aanwezig van Beyond Good & Evil. Als je graag in de keuken staat is hier een recept te vinden om je eigen Starkos te maken, of je er in het echte leven ook hartjes bij krijgt is niet gegarandeerd.

Deze spaarpot is aangepast om door het leven te gaan als Pey’J. De voetjes hebben op de zool een geheime code, net als (spoilers) in de game!

Deze Starkos is niet om op te eten, maar om mee te knuffelen. Moet ook gebeuren!

Deze plushie is net zo knuffelbaar als die hierboven. Uiteraard is het mogelijk om naalden erbij te bestellen en deze wollen Jade als voodoo-pop te gebruiken.

Falancho maakte dit prachtige beeldje van Pey’J. Het verband om de arm duidt aan dat als inspiratie hiervoor is gekeken naar de trailer van Beyond Good & Evil 2.

Tatoeages
Kennelijk zijn fans van Beyond Good & Evil geen liefhebbers van tatoeages. Op het hele internet is er maar liefts één tatoeage te vinden van de game.

Bonus-gif!

Ben jij een fan van Beyond Good & Evil of is het niet jouw ding? Als je nog fan art mist zien we het graag terug in de comments!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Saimon Says – The Witness-haat

American Truck Simulator vanaf volgende week verkrijgbaar – Trailer