in

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 februari


De week zit er weer op en het weekend wordt ingeluid met, over het algemeen bekeken, prachtig zonnig weer. Enthousiast over het aankomende weekend omdat je toffe games gaat spelen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Dit speelt de redactie. Fijn weekend!

David Kers
Mammoetsteak staat er op het menu. Terug naar het Stenentijdperk met Far Cry Primal, lekker in de bosjes liggen loeren naar mijn volgende prooi. Het weekend bestaat dan ook voornamelijk uit jagen. Nu de Champions League weer begonnen is, slinger ik Pro Evolution ook weer aan, want ja dat is de enige voetbalgame met die licentie hé. Stiekem ben ik ook aan het oefenen voor het NK PES.

Laura Kempenaar
Deze week ben ik met Unravel begonnen en het is dat ik een bijdrage aan de maatschappij moet leveren, anders had ik hem in een keer uitgespeeld. Dit weekend dus weer even doorpuzzelen en -ploeteren met Yarny. Ik heb Hearthstone trouwens weer weggelegd. Het mag dan een grote aantrekkingskracht hebben op WoW-fans, ik ben er helaas niet direct hooked aan geraakt. Disney Tsum Tsum dan maar weer…

Thijs Barnhard
Ik heb er eigenlijk veel te lang op moeten wachten, maar vanaf deze week kan ik eindelijk Crypt of the Necrodancer spelen op mijn Vita. Wat een mooi weekend gaat het daarom worden! Ik heb helemaal zin om mij in deze ritmische roguelike te verdiepen dus dat gaat vast leuk worden. Om het feestje af te maken speel ik waarschijnlijk ook nog wat Jackbox Party Pack 2 want Fibbage met een drankje erbij is altijd gezellig.

Sander van Dalsum
De komende drie dagen zit ik in Antwerpen voor het indiegamefestival Screenshake. Games spelen is zeker één van de programmapunten, met name de aankomende projecten van Belgische ontwikkelaars die daar tentoongesteld worden. Daarnaast valt er ook veel te bekijken, denk aan een live-playthrough van Journey en The Beginner’s Guide, waarbij de muziek live wordt gecomponeerd. Daarnaast ga ik naar een voorstelling van Thank You For Playing, de documentaire over de ontwikkeling van That Dragon, Cancer. De nachtelijke feestjes schijnen overigens ook goed te zijn, dus het kan bijna niet misgaan.

Sam Beesems
Dit weekend voltrekt zich een van de zwaarste, illustere en prestigieuze sportevenementen in de games-industrie. In een woonkamer op een geheime locatie ergens in Utrecht zullen een handjevol controllerkampioenen het opnemen tegen elkaar, head-to-head en in teamverband. Op 15 zenuwslopende onderdelen binden zij de strijd aan in verschillende disciplines. Zo wordt het onderdeel schietsport vertegenwoordigd door GoldenEye 64. voetballen we met FIFA World Cup ’98 en is er een officieuze ‘alcoholvergiftigingsrace’ die iedereen zowel wil winnen als verliezen. Mijn neonroze beenwarmers en Reebok zweetbandjes liggen klaar voor de grootste gamevaardigheidstest in de geschiedenis van de mensheid: de Iron Man Of Gaming 2016: Olympic Games.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Street Fighter V review – Early Access

De leukste anime van dit moment – welke anime past bij welk type gamer? – Deel 1