in

Update: gratis versie Forza Motorsport 6 komt naar Windows 10


Na eerdere geruchten vanochtend heeft Microsoft zojuist bekendgemaakt dat het een gratis versie van Forza Motorsport 6 naar pc brengt.

Forza Motorsport 6: Apex moet deze lente gratis via de Windows Store voor Windows 10 beschikbaar komen. Het gaat wel om een uitgeklede versie van de game. Er komen 63 wagens en zes locaties beschikbaar. Er komen in-game aankopen, maar alle auto’s en locaties zijn ook ontgrendelbaar door de game te spelen.

Microsoft laat tevens weten dat nieuwe Forza-games voortaan gelijktijdig voor Xbox-consoles en pc worden ontwikkeld.

Eerder werd al bekendgemaakt dat alle mensen die Quantum Break op Xbox One hebben gereserveerd, ook een gratis pc-versie van de game ontvangen.

Oorspronkelijk bericht:

Een nieuwe versie van Forza Motorsport 6, genaamd Forza 6: Apex, komt naar Windows 10. Dat meldt The Seattle Times.

Microsoft hield vorige week een evenement voor de pers rondom releases voor Xbox One en Windows 10 die deze lente op de planning staan. Hoewel het embargo hiervoor pas vanmiddag afloopt, meldt The Seattle Times al dat Forza 6 naar pc komt. Het artikel waar dit in stond is inmiddels weer offline gehaald.

Forza 6: Apex moet een uitgeklede versie van Forza Motorsport 6 worden. Verdere informatie over de hoeveelheid auto’s en parkoersen is nog niet bekend.

Forza Motorsport 6 verscheen vorig jaar al op Xbox One. Hierin werden onder andere voor het eerst verschillende weersomstandigheden toegevoegd die invloed hadden op de gameplay.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD review – Schemersucces

Science or Fiction? – De Schepping van Agent 47