in

Greedo en Nien Nunb in Outer Rim-dlc voor Star Wars Battlefront


Dice heeft informatie onthuld over de aankomende Outer Rim-dlc voor Star Wars Battefront. In deze eerste betaalde content worden onder andere nieuwe personages en maps toegevoegd.

De beruchte premiejager Greedo en de rebelse smokkelaar Nien Nunb zijn de nieuwe speelbare personages. Vijf nieuwe wapens worden ook toegevoegd aan de game. Deze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet in de nieuwe Extraction-modus, waar de Rebels een pakket moeten veiligstellen voordat The Empire ze kan stoppen.

Eigenaars van de Outer Rim-dlc kunnen ook vechten op nieuwe maps in het paleis van Jabba the Hutt en een tweede map op de lavaplaneet Sullust, die spelers al bezochten in de originele game.

De Outer Rim-dlc zit inbegrepen bij de Season Pass van Star Wars Battlefront. Deze is beschikbaar voor 49,99 euro en bezorgt eigenaars onder andere content op de bekende Death Star. Het is nog niet duidelijk of de Outer Rim-dlc ook los kan worden aangeschaft. Star Wars Battlefront is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘3DS kan binnenkort SNES-games draaien’

Pokémon Sun & Moon – Pokémon in het zonnetje/maantje zetten?