in

Pokémon Sun & Moon – Pokémon in het zonnetje/maantje zetten?


De zevende generatie Pokémon staat dankzij de introductie van Pokémon Sun & Moon eind dit jaar voor de deur. Tijd om weer flink wat nieuwe pocket monsters te verzamelen en trainen, maar ook vrienden van weleer helpen graag mee in jouw reis naar het Pokémonmeesterschap. Door de jaren heen zijn er verschillende Pokémon geïntroduceerd met een link naar de zon of de maan. Wij zetten ze voor jullie op een rijtje.

Solrock #338
Solrock is een meteoriet-Pokémon. Als we de geruchten mogen geloven, komt Solrock van de zon. Er zijn meerdere aspecten die dat bevestigen. Zo geeft Solrock licht als het zichzelf ronddraait en kan het daarmee zijn tegenstanders verblinden. Daarnaast is zonlicht enorm belangrijk voor Solrock, omdat het dat gebruikt als energiebron. Op het moment heeft Solrock geen (voor)evolutie, maar wie weet dat Pokémon Sun & Moon daar verandering in brengt.

Lunatone #337
Lunatone is net als Solrock een meteoriet-Pokémon. Lunatone is voor het eerst gezien bij een meteorietinslag en dat zorgt er mede voor dat gedacht wordt dat de oorsprong van Lunatone in de ruimte ligt. Dat wordt versterkt door zijn uiterlijk en het feit dat Lunatone pas actief wordt bij een volle maan. Net als Solrock kan Lunatone niet evolueren. We zien eind 2016 of dat zo blijft.

Cresselia #488
Cresselia is een maan-Pokémon. Op nachten rond het eerste kwartier en laatste kwartier van de maan, straalt aura van haar staart en golft het prachtig door de lucht. Er wordt gezegd dat als je een veer van Cresselia vasthoudt terwijl je slaapt de dromen gegarandeerd blij zijn. Volgens legende vertegenwoordigt Cresselia de halvemaan.

Darkrai #491
Darkrai is een pikzwarte nacht-Pokémon. Het verjaagt mensen en andere Pokémon uit zijn territorium door ze in slaap te sussen en extreme nachtmerries te veroorzaken. Darkrai is met name actief tijdens de nachten van een nieuwe maan. Wat het verband is tussen de maan en Darkrai is nog onbekend, maar wie weet dat Pokémon Sun & Moon daar meer duidelijkheid over verschaft.

Sunflora #192
Sunflora is een zon-Pokémon. Hij gebruikt energie van de zon als voedingsbron, waardoor hij overdag kan beweging. Naarmate de temperatuur stijgt, beweegt Sunflora sneller. Zodra de zon ondergaat, staat Sunflora stil, sluit hij zijn bloemblaadjes en rust hij uit.

Volcarona #637
Volcarona is net als Sunflora een zon-Pokémon. Vele jaren geleden was de aarde bedekt met vulkanisch as waardoor de wereld verduisterd was. Het vuur van Volcarona schijnt in die periode de zon hebben vervangen. Na een gevecht met Volcarona is de omgeving van het strijdveld omringt door een grote vlammenzee.

Espeon #196
Espeon is net als de voorgaande twee een zon-Pokémon. De vacht van Espeon is zo gevoelig dat het verschuivingen in de lucht kan voelen en op basis daarvan het weer kan voorspellen. Deze vaardigheid gebruikt hij ook om de acties van de tegenstander te voorspellen. De steen op het voorhoofd van Espeon geeft licht op het moment dat hij zijn Psychische krachten gebruikt.

Umbreon #197
Umbreon is de maanlicht-Pokémon. Het licht van de maan zorgt ervoor dat de genetische structuur van Eevee verandert en in combinatie met zijn gemoedstoestand de evolutie veroorzaakt. Na de evolutie zorgt het maanlicht voor een lichte gloei binnen de ringen op het lichaam van Umbreon. Diezelfde ringen gloeien ook op het moment dat Umbreon in de aanval gaat.

Magiana #???
Magiana is geen Pokémon uit voorgaande games, dus we spelen een beetje vals. Deze Pokémon is gloednieuw en er is vrijwel niets over bekend. Wat we weten is dat Magiana 500 jaar geleden is gecreëerd door de mensheid en dat het een metalen lichaam heeft. Ondanks het feit dat deze Pokémon is gemaakt door de mens wordt het toch beschouwd als mythische Pokémon. Het is onbekend of Magiana iets te maken heeft met de zon of de maan, behalve dan dat Magiana naar alle waarschijnlijkheid in Sun & Moon te vinden is.

Wie weet, het kan dat de bovenstaande rakkers een grote rol gaan spelen in Pokémon Sun & Moon. Hebben we Pokémon gemist met een link naar de zon en maan? Laat het ons dan weten in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Greedo en Nien Nunb in Outer Rim-dlc voor Star Wars Battlefront

Geen ruimte meer op je PC? – Dit zijn de betere browsergames