in

Kom gamen bij ons op de redactie – Asus ROG event


Nog nooit op de redactie van InsideGamer geweest of gewoon zin om lekker een dagje te gamen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Samen met ASUS organiseren we een onvervalst gamedagje bij ons op kantoor! Schrijf je in via dit formulier en dan nodigen we je misschien wel uit voor 24 maart bij ons op de redactie!

Naast de GX700 watergekoelde laptop bieden we toegang tot nog een aantal toffe game pc’s, namelijk de ROG GL552 en de ROG GL752. De 552 heeft een Intel Core i7-processor en een NVIDIA GeForce GTX-kaart met Microsoft DirectX 12-ondersteuning, wat ervoor zorgt dat jij met gemak de tofste en grafisch prachtig uitziende games kunt spelen. Daarnaast ziet deze laptop er ook gewoon erg vet uit, mede door het bijhorende verlichte toetsenbord.

De ROG GL752 is uitgerust met een Intel Core i7 6700HQ en NVIDIA GTX 980M-kaart, wat voor een haarscherp beeld en supersnelle gameprestaties zorgt. Het full hd-scherm is daarnaast uitgerust met Gsync-technologie en de laptop bevat een machtig sterke koeling, wat betekent dat jij als gamer altijd de hoogste kwaliteit tot je beschikking hebt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Review: Stardew Valley (PC)

Uncharted 4-ontwikkeling is afgerond