in

Yo-Kai Watch: Wibble Wobble 24 maart uit voor iOS en Android


Op 24 maart wordt een mobiele Yo-Kai Watch-titel uitgegeven genaamd Yo-Kai Watch: Wibble Wobble. Het spel komt uit voor iOS en Android.

Het doel van het spel is om yo-kai personages te verzamelen, zoals in andere games uit de serie het geval is. In deze mobiele puzzelgame wordt niet met monsters gevochten in turn-based gevechten zoals in de rpg-titels. Spelers moeten in Wibble Wobble dezelfde yo-kai aan elkaar verbinden, waardoor er aanvallen naar de vijanden op het scherm worden gestuurd. De speler verzamelt op deze manier verschillende monsters.

Het spel ondersteunt ook speciale aanvallen, die alleen kunnen worden geactiveerd als een meter helemaal vol is. De naam van de game, ‘Wibble Wobble’, komt volgens Level-5 van de manier waarop de personages in het spel bewegen. Het spel wordt een free-to-play game met microtransacties. Details over deze in-game aankopen zijn nog niet bekend.

Yo-Kai Watch: Wibble Wobble is sinds oktober uit in Japan en wordt volgens Level-5 door meer dan zes miljoen mensen gespeeld.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

10 Feitjes over Rickachu

Uncharted 5 komt er (n)ooit – We racen door de mogelijkheden!