in

Details over beloningen My Nintendo onthuld


De details over de beloningen My Nintendo, het nieuwe programma van Nintendo, zijn bekendgemaakt. Spelers verzamelen punten die zij kunnen inwisselen voor games.

In My Nintendo verzamelen gebruikers punten, welke zij kunnen gebruiken voor gratis game downloads en kortingen. Punten worden verzameld door onder andere spellen te spelen, een Nintendo Account aan te maken en door Miitomo te spelen, Nintendo’s eerste smartphone app.

Het kopen van games geeft de gebruiker Gold Points die gebruikt kunnen worden. Het regelmatig gebruiken van Miitomo geeft de gebruiker Platinum Points. In Japan kunnen deze punten onder andere worden gebruikt om Donkey Kong Country Returns en Super Mario 64 voor de Wii U te verkrijgen.

In de lijst van verkrijgbare games in Japan op dit moment staat ook de titel My Nintendo Picross: The Legend of Zelda: Twilight Princess voor Nintendo 3DS. Deze is te verkrijgen in ruil voor 1000 Platinum Points. De Picross-titel lekte al eerder uit, maar was tot nu toe nog niet bevestigd.

Nintendo heeft ook een nieuwe trailer voor Miitomo vrijgegeven, ter ere van de lancering van de app in Japan. De app verschijnt later deze maand in Europa en is free-to-play. Miitomo wordt beschikbaar voor iOS en Android.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Eerste beelden van Sniper Elite 4-alfa – Gameplay

Pokémario Galaxy: de raarste videogamecombinaties met Pokémon die helaas nog niet bestaan