in

Microsoft onderzoekt inruilen van digitale games


Microsoft heeft Xbox One-eigenaars gevraagd of zij gekochte digitale games eventueel willen inruilen voor tien procent van de verkoopprijs.

De vraag luidt “Als de digitale game winkel de mogelijkheid biedt om klanten hun digitale games ‘terug te verkopen’ voor tien procent van de verkoopprijs in krediet voor de winkel, zou jij geïnteresseerd zijn in deze aanbieding?” Dit zou betekenen dat gebruikers bijvoorbeeld voor een game van 59,99 euro 5,99 euro terugkrijgen. Het geld wordt dan in de vorm van krediet voor de Xbox Store beschikbaar gesteld.

Als Microsoft deze mogelijkheid gaat aanbieden, zijn er nog een aantal andere kwesties die duidelijk moeten worden. Zo moet er worden besloten hoe de actie wordt gehanteerd als de game na aanschaf goedkoper is geworden of juist tijdens een aanbieding zijn aangeschaft. Hiernaast is er niet gevraagd naar een eventuele optie om games te ruilen met andere gebruikers.

Het is uiteraard nog onbekend of Microsoft dit gaat doorvoeren. Meer informatie kunnen we pas verwachten als de actie officieel wordt aangeboden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg de avonturen van een hert in GTA 5

Hyrule Warriors Legends review – Legendarische port balanceert tussen goed en kwaad