in

Uitgelekte Red Dead-map bevestigd door bron bij Rockstar


Het bestaan van een nieuwe game in de Red Dead-serie is bevestigd door een anonieme bron bij Rockstar Games. De bron meldt aan website Techradar dat een eerder uitgelekte kaart inderdaad onderdeel is van een nieuwe game in de westernserie.

De uitgelekte kaart toont een deel van de originele kaart uit Red Dead Redemption, met hiernaast een compleet nieuw gedeelte. Ook is een nieuw gebied op de kaart aanwezig met de naam New Bordeaux. Deze stad is tevens de locatie van Mafia 3, die later dit jaar wordt uitgebracht door 2K, dat net als Rockstar Games onderdeel is van Take-Two Interactive.

De anonieme bron van Techradar bevestigt de echtheid van de kaart en claimt dat het een recente versie is die intern wordt gebruikt voor ontwikkeling. Hiernaast maakt de bron duidelijk dat deze nieuwe Red Dead-game zich afspeelt voor de gebeurtenissen van Red Dead Redemption.

De eerste game uit de serie ontstond uit een geannuleerd project van Capcom wat een vervolg op Gun.Smoke moest worden. Rockstar Games kocht dit project op en gaf deze in 2004 uit voor PlayStation 2 en Xbox als Red Dead Revolver. Red Dead Redemption werd vol lof ontvangen en heeft sinds release meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht op Xbox 360 en PlayStation 3.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Studio Wildcard betaalt 40 miljoen in Ark: Survival Evolved-rechtszaak

Japanse Pokémon-fans kiezen de twintig knapste Pokémon