in

Nieuw seizoen Inside Gamer vanaf deze zondag op je tv!


Aanstaande zondag 24 april start een nieuw seizoen Inside Gamer op FOX in Nederland! Het programma is elke zondag te zien om 18:20 uur. Mocht je het gemist hebben kan je op woensdag om 17:55 uur of zaterdagochtend om 07:45 uur de herhalingen meepakken.

De presentatie wordt dit jaar uiteraard weer verzorgd door Nasrien Cnops en Simon Zijlemans. Martin Verschoor, hoofdredacteur van de website die je nu leest, stelt wekelijks het programma samen en zal ook te zien zijn als medepresentator.

Dit seizoen geven we extra aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen in gameland met een apart blok met de nieuwste trailers, geruchten en aankondigingen. Daarnaast wordt in elke aflevering een game verkozen tot ‘Game van de Week’ . De winnende game wordt in de aflevering stevig aan de tand gevoeld en is hierna nog uitgebreider te zien hier op de website.

In de aflevering van komende zondag komen onder andere Final Fantasy XV, DiRT Rally en Dark Souls 3 voorbij razen. Ook kan je uitgebreid genieten van ons verslag van de tweede editie van de Dutch Comic Con met het Nederlandse model Stefanie Joosten, die model heeft gestaan voor Quiet in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Dus knoop het in je oren: Het nieuwe seizoen van Inside Gamer start deze zondag om 18:20 uur op FOX!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PlayStation Network krijgt tweestapsverificatie ter beveiliging

Redactievideo: HTC Vive test