in

CD Projekt Red upgrade software voor ontwikkeling Cyberpunk 2077


CD Projekt Red maakt gebruik van verbeterde software voor de ontwikkeling van rpg Cyberpunk 2077. Dit laat Jose Teixeira, de visual effects artist van CD Projekt Red weten tijdens het Pax East-evenement.

Teixeira geeft in een interview met iDigitalTimes aan dat de programmeurs de feedback gebruiken van hun werk aan The Witcher 3 om Cyberpunk 2077 nog beter te maken. “Hoe cliché het ook klinkt: The Witcher 3 was een leerervaring. Aan het eind van de ontwikkeling van The Witcher 3 had bijna iedereen een lijstje met nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling. Dus onze programmeurs zijn de software drastisch aan het updaten.” Er wordt onder andere gebruikgemaakt van een nieuwe visual effects editor.

Daarnaast zegt Teixeira dat uiteraard iedereen bedroefd is om de The Witcher-serie te zien eindigen. “Natuurlijk is het jammer om Geralt’s verhaal te moeten eindigen. We hadden nog miljoenen uitbreidingen kunnen maken voor The Witcher, omdat er zoveel verhalen te vertellen zijn binnen die wereld. Maar eerlijk gezegd is iedereen super enthousiast over Cyberpunk 2077.”

Cyberpunk 2077 is CD Projekt Red’s nieuwste ontwikkeling en moet voor 2020 worden uitgegeven. Er gaan geruchten dat de game wellicht al volgend jaar verschijnt. Veel meer details over de titel zijn op dit moment nog niet bekend.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Op de vlucht voor Jason Voorhees in Friday the 13th – Gameplay

Gametrends uit het Wii-tijdperk die we missen als kiespijn