in

Versus: Schop kont in Rocket League op het InsideGamer-kantoor


Sinds vorige maand organiseren de redacties van InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited een nieuw maandelijks toernooi op het hoofdkantoor in Haarlem. De tweede editie van Versus staat in het teken van Rocket League en we hebben jullie nodig om onze eer te verdedigen.

Omdat wij ook liever gamen dan werken komen we met een nieuw maandelijks toernooi genaamd Versus. Hierin nemen de communities van PU, Gamer.nl en InsideGamer het tegen elkaar op in verschillende games. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Wij zoeken deze maand de drie beste Rocket League-spelers van de InsideGamer-communnity om een team op te zetten. Op de redactie in Haarlem gaan jullie tegen de andere communities en een team van redacteuren van de drie sites uitvechten wie het beste in Rocket League is.

W ij zoeken drie spelers die 27 mei om 15:00 op de redactie aanwezig kunnen zijn. Dan ga je met twee andere IG-bezoekers aan de slag om uit te maken welke site de beste spelers heeft. Natuurlijk kom je niet voor niets hierheen, er staan namelijk dikke prijzen op het spel, die allemaal in het teken staan van de Warcraft-film die vanaf begin volgende maand in de bios draait. En de redactie van drie van de grootste game-uitgaves van Nederland ontmoeten is natuurlijk ook al een mooie prijs!

Om je op te geven moet je een mailtje sturen naar redactie@insidegamer.nl waarin blijkt dat jij waardig bent om de InsideGamer-community te vertegenwoordigen. Vertel gewoon waarom jij één van de betere Rocket League-spelers bent, of toon het met een video of screenshot. Je kan je individueel aanmelden of als team van drie. Je hebt precies een week om je aan te melden, op woensdag 18 mei kiezen wij de winnaars uit. Oh ja, hadden we al gezegd dat je vette Warcraft prijzen kunt winnen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uncharted 4: A Thief’s End – De legendes achter het verhaal

InsideGamer wenst alle eindexamenkandidaten veel succes!