in

InsideGamer wenst alle eindexamenkandidaten veel succes!


De eindexamens zijn weer begonnen. Alle pubers van zestien, zeventien en achttien jaar oud (enkele uitzonderingen daargelaten) moeten weer aan de slag met deze belangrijke toetsen. Waar ben je immers als je geen diploma hebt met goede cijfers voor de vakken nederlands (in dit geval schrijf je het met een kleine letter!), wiskunde, aardrijkskunde, informatica, economie enzovoort? Wat is je leven waard?

Even zonder grappen en grollen: veel succes allemaal! Studeer hard, zodat je voorbereid en ontspannen naar de examens kunt gaan, en vergeet niet jezelf voldoende rust te gunnen. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je vakken door elkaar haalt en de sinus toepast bij duits – tenzij je wat over wiskunde moet schrijven natuurlijk. Rust vind je in de zon, onder een boom, in muziek, eten, ademhalen en natuurlijk onze favoriete hobby: gamen.

Kijk wel uit dat je niet te veel rust neemt! Het is aanlokkelijk om op avontuur te gaan met Nathan Drake of GTA V weer eens op te starten om wat frustraties eruit te knallen, maar de voldoening (of soelaas) van die games is des te groter na de voltooiing van de examens.

Afijn, nogmaals veel succes gewenst allemaal!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Versus: Schop kont in Rocket League op het InsideGamer-kantoor

PlayStation Neo komt volgens Sony-distributeur tussen juni en oktober