in

PlayStation Neo komt volgens Sony-distributeur tussen juni en oktober


Innelec Multimedia, een Franse distributeur voor een aantal grote gameuitgevers, waaronder Microsoft, Nintendo en Sony, heeft in een persbericht gezegd dat de PlayStation Neo 4K ergens tussen juni en oktober dit jaar uitkomt.

Het persbericht ging over de jaarcijfers van het afgelopen fiscale jaar van de distributeur. De PlayStation Neo 4K en PlayStation VR werden daarbij in de voorspellingen voor het volgende boekjaar opgenomen.

“Het eerste semester van het lopende jaar voor 2016 en 2017 staat in het teken van de videogame-industrie, met de komst van de PlayStation Neo 4K, een evolutie van Sony’s PlayStation 4-console met nieuwe features, en de release van de virtualrealityheadset PlayStation VR in oktober 2016”.

Dit zou betekenen dat de PlayStation Neo tussen juni en oktober uitkomt. Sony heeft het bestaan van de verbeterde PlayStation 4 nog niet bevestigd, maar de geruchten rondom de console worden steeds hardnekkiger. Een officiële aankondiging wordt bij de E3 verwacht. De nieuwe versie van de PlayStation 4 moet meer grafische rekenkracht bevatten en de mogelijkheid om games in 4K-resolutie te kunnen afspelen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

InsideGamer wenst alle eindexamenkandidaten veel succes!

Waarom Super Mario World de beste game ooit is