in

Op Verzoek – De zwoelste E3-foto’s van Michel ‘Seksjas’ Musters


We hebben al redelijk wat bizarre onderwerpen behandeld voor Op Verzoek, maar dit moet toch wel de mafste zijn. Deze week nemen we een kijkje naar de zwoelste foto’s van Michel Musters, ook wel bekend als “Seksjas” vanwege zijn vrouwverslindende leren jack. Michel is de hoofdredacteur van zustersite Gamer.nl en is natuurlijk bijna elke week te zien in Commentaar en Beste van het Slechtste hier op InsideGamer.

Dat onze grote baas Martin met dit idee kwam is natuurlijk al gek genoeg, maar dat de meerderheid hierop heeft gestemd is al helemaal bizar! Maargoed, in Op Verzoek houden we ons aan natuurlijk aan de regels en hebben we bakken aan foto’s van Michel doorgespit. Hij is gelukkig zo vriendelijk geweest om de foto’s van commentaar te voorzien, zodat je het officiele verhaal achter de foto te horen krijgt.

Vergeet niet te stemmen voor Op Verzoek van volgende week, alhoewel dit waarschijnlijk de beste editie van deze rubriek ooit gaat worden!

Michel: “Op de E3 van 2011 kondigde Nintendo nogal onhandig de Wii U aan. Onhandig omdat tijdens de persconferentie geen één keer duidelijk werd gecommuniceerd of het nou een compleet nieuwe console was, of een nieuwe controller voor de Wii. Mensen thuis hadden makkelijk praten, want Nintendo had wél een persbericht uitgestuurd. Resultaat was dat toen we net na de persconferentie een video opnamen, we eigenlijk geen idee hadden waar we het over hadden. Later die week mocht ik als één van de eersten ter wereld wel aan de slag met de Wii U en daar ging mijn Nintendo-hart natuurlijk wel sneller van kloppen. Mijn toenmalige collega Youri Dechesne (kennen we hem nog, IG-folks?) shopte een foto van mij met de controller op een manier dat mijn gevoel redelijk accuraat omschreef.”

Michel: “Ah, deze foto. Dit was nog in een tijd dat de hormonen op elk moment van de dag door mijn lijf gierden, ik nog niet besefte hoe vrouwonvriendelijk boothbabes eigenlijk zijn en ook niet echt stilstond bij het feit dat mijn toenmalige vriendin dit soort foto’s wellicht ook niet echt op prijs zou stellen. THQ had de parkeerplaats vlakbij het LA Convention Center omgetoverd tot Saint’s Row-carwash. Schaars geklede dames die je auto dus wasten, en daar wilde ik even mee op de foto. Als je diep in hun met zonnebril verhulde ogen kijkt zie je ze denken: ‘oh god, weer zo’n gamenerd die met ons op de foto wil’. Maarrrr…. Geen hooverhand zoals je ziet! Ik ben dan misschien een gamenerd, maar wel een stoere hé!”

Michel: “Op onderstaande foto sta ik voor de beurs zelf, ik denk dat het mijn tweede keer E3 en vierde keer in LA was. Tja, wat moet ik er verder van zeggen? Het was mijn hele leven een droom om op die beurs rond te lopen en dan moet je natuurlijk wel even poseren. Dit was nog net voor de opkomst van de hele selfiecultuur dus je kunt er van op aan dat ik er véél meer maak dit jaar.”

Michel: “Oh god, weer een foto met boothbabes. Zie mijn post hierboven, poseren met boothbabes zou ik nu niet zo snel meer doen. Dit was voor All Points Bulletin, kennen we die nog? Nee, ik ook nauwelijks meer. In mijn verdediging werd ik haast de stand opgetrokken door de dames, en wie ben ik om nee te zeggen wanneer ze op de foto willen.

Michel: “Dit is een screengrab van een video die ik opnam voor zustersite Gamer.nl, waar ik de hoofdredacteur van ben. Een video opnemen op de beursvloer van E3 is moeilijker dan het lijkt, hoor. Mensen lopen constant door het blikveld van de camera (al is het niet zo erg als in Duitsland), je hoort jezelf niet eens praten maar mag ook niet schreeuwen omdat de microfoon wel luid en duidelijk je verstaat, en je bent inmiddels vrij brak van de extreem korte nachtjes slapen en lange dagen werken en zweten op de beursvloer. Als je het zo bekijkt, zie ik er niet eens zo heel slecht uit. Toch?”

Michel: “Ehh, dit was voor Rayman: Origins. Leek mij toen vast een goed idee. God weet waarom.”

Michel: “Nog zo’n selfie voordat de selfiecultuur echt doorbrak. Ik kijk niet zo moeilijk omdat ik interessant wil doen, maar omdat de zon in mijn gezicht scheen. In Los Angeles ben je niets zonder auto, zeker niet wanneer je van hot naar her moet rijden tijdens persconferenties. Dus huren we auto’s en het jaar dat we deze foto hebben genomen hadden we blijkbaar een cabrio.”

Michel: “Jullie denken allemaal dat Woody uit Toy Story een fijne knul is, nou, vergeet het maar. Hij en Buzz Lightyear werken samen al geruime tijd mee in de grootste georganiseerde drugssyndicaat van de VS. Ik was een heel eind op weg dit duister complot te ontrafelen, maar op het laatste moment stak het normaal zo vrolijke duo daar een stokje voor.
Of dit is een foto in Hollywood waar ik een paar dollar heb betaald om met twee mannen in pakken te poseren. Kies zelf maar het verhaal wat je spannender vindt.”

Michel: “Een man moet ook eten. We zijn meestal met een gezellige groep (ook met redactieleden van zustersites Gamer.nl en PU.nl) en wanneer we niet in het huis waar we zitten koken, gaan we er op uit. Iedereen die mij een beetje kent, weet van mijn voorliefde voor hamburgers af. Ik werd dan ook uitgedaagd om in een sportsbar in Santa Monica (die inmiddels helaas dicht schijnt te zijn) een gigantische hamburger op te eten. Dat werd zelfs voor mij een beetje te gortig. Ik ben een heel eind gekomen hoor en heb in ieder geval al het vlees op, maar een gedeelte van het brood en de vijftien kilo sla die erop lag heb laten liggen. Ik ben toch zeker geen konijn.”

[poll 679]

We zouden zo nog een artikel kunnen vullen met zwoele Seksjas-foto’s, maar het is weer tijd voor een nieuw thema. Waarover moeten we volgende week schrijven? Breng je stem uit!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Cities: Skylines-speler maakt nauwkeurige versie van Seattle

E3 2016