in

Legendarische Pokémon van Pokémon Sun en Moon onthuld – Trailer


The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer van Pokémon Sun en Moon uitgebracht. De trailer focust op de regio Alola en op de nieuwe legendarische Pokémon.

De twee legendarische Pokémon krijgen de namen Solgaleo en Lunala. Solgaleo is een leeuwachtige Pokémon met het type Psychic en Steel. Zijn Ability is Full Metal Body, die voorkomt dat zijn statistieken kunnen worden verlaagd door andere Pokémon. In de trailer demonstreert Solgaleo zijn aanvalstechniek Sunsteel Strike.

De andere legendarische Pokémon, Lunala, is een Psychic- en Ghost-type. Met zijn Ability Shadow Shield loopt hij minder schade op door aanvallen van andere Pokémon, mits Lunala nog een volle levensbalk heeft. In de trailer is te zien hoe Lunala de aanval Moongeist Beam gebruikt.
Ook is er meer bekendgemaakt over de regio waarin Pokémon Sun en Moon zich afspelen. De tropische Alola-regio bestaat uit vier eilanden en heeft ook een artificieel eiland. Op deze eilanden zijn veel onontdekte Pokémon te vinden.

De professor die de speler in deze Pokémon-game begeleidt heet Professor Kukui. Hij wordt geassisteerd door een mysterieus meisje genaamd Lillie, die een belangrijke rol gaat spelen in het verhaal. Het derde personage dat geïntroduceerd werd in de trailer is Hau, die een zwakte heeft voor een Alolaanse snack genaamd Malasada.

Zoals gewoonlijk gebruikt de speler weer een Pokédex om informatie over Pokémon op te slaan. De Pokédex is dit keer iets anders; hij wordt namelijk bewoond door de Pokémon Rotom. In de trailer is te zien hoe Rotom zich nestelt in een speciaal ontwikkeld Pokédex-omhulsel.

Via de Pokédex is het mogelijk om QR-codes op te vragen van Pokémon die de speler heeft gezien en gevangen. De QR-codes kunnen vervolgens gedeeld worden met andere spelers, om informatie uit te wisselen. Volgens de website kunnen speciale QR-codes “overal” gevonden worden, waarmee informatie over het leefgebied van een Pokémon kan worden ontgrendeld.

Pokémon Sun en Moon komen in Europa op 23 november uit. Nintendo gaat tijdens hun Treehouse-livestream Pokémon Sun en Moon ook tonen tijdens E3. De nieuwe trailer en enkele nieuwe artwork is hieronder te bekijken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Vijftien miljoen exemplaren van Rocket League verkocht

Shadow of the Beast review – In de schaduw van het origineel