in

999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors verschijnt voor Steam


De avonturengame 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors komt hoogstwaarschijnlijk naar Steam. Zo blijkt uit tweets van ontwikkelaar Spike Chunsoft en bedenker Uchikoshi.

Op Twitter plaatste Spike Chunsoft een filmpje van een schip dat door de mist vaart. Het fragment is afkomstig uit de introscène van 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors voor Nintendo DS. Kort daarna reageerde de ontwikkelaar van de game op de tweet met de opmerking: “Het lijkt op een STOOMschip”, een overduidelijke hint naar Valve’s gamesplatform Steam.

In de avonturengame voor DS moeten spelers negen personages door negen deuren leiden binnen negen uur en onderweg allerlei puzzels oplossen. Tijdens het spel moeten er belangrijke keuzes gemaakt worden, die kunnen bepalen wie er blijft leven en wie sterft.

Het vervolg, Virtue’s Last Reward, verscheen voor Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De trilogie wordt deze maand afgesloten met de game Zero Time Dilemma. Deze verschijnt voor Nintendo 3DS, PlayStation Vita en pc. Eerder hintte het gamelokalisatiebedrijf Aksys al naar pc-ports van 999 en Virtue’s Last Reward.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Habitica – Is het wel zo makkelijk om je leven om te toveren in een game?

Rocket League Neo Tokyo-update komt op 20 juni