in

Vier nieuwe boeken in Mass Effect-universum


De Mass Effect-franchise breidt zich verder uit. Waar de nieuwe game pas volgend jaar wordt verwacht, kunnen we dit jaar in ieder geval al een nieuw boek uit de serie lezen. Uiteindelijk komen er vier nieuwe boeken over Andromeda. Dat heeft uitgever Titan Books bekend gemaakt.

Volgens de uitgever tellen de boeken mee in het canon van de franchise. De romans zullen als prequels en sequels dienen voor de games. “Waar eerdere Mass Effect-games zich focusten op het verdedigen van de Melkweg, en mensen tegenover een meedogenloos ras genaamd de Reapers kwamen te staan, gaat het nieuwe verhaal in een drastische nieuwe richting en speelt het zich af in een nieuw gebied in de ruimte, met een nieuwe, dodelijke vijand. De boeken gaan over belangrijke personages en beantwoorden de vele vragen die bij fans leven.”

Het eerste boek heet Mass Effect: Andromeda Initiative, geschreven door N. K. Jemisin, en verschijnt komende augustus. De andere boeken worden in maart 2017, september 2017 en maart 2018 verwacht. Eerder kwamen er ook al vier andere boeken in de Mass Effect-serie uit.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lego Dimensions preview – Sonic the Hedgeblock

Inside Gamer op Fox – E3 2016 Special