in

Beste Game E3 2016 Battle: Sea of Thieves Versus Dishonored 2


De E3 2016 was een E3 om nooit te vergeten. Het hoogtepunt van het gamejaar stond weer bol van de gruwelijke persconferenties, prachtige nieuwe games en zelfs een nieuwe console. De InsideGamer-redactie reisde af naar Los Angeles om zich een week lang onder te dompelen in de toekomst van alles wat maar met gaming te maken heeft, en verslag te doen aan jullie, de bezoekers. Nu willen we dan ook heel graag van jullie weten: wat vond jij de tofste games die jij langs hebt zien komen?

Elke dag zetten we twee games tegenover elkaar. Breng je stem uit, bepaal wie er naar de volgende ronde gaat, en aan het einde hebben we met zijn allen beslist wat de beste game van de E3 2016 was. Vertel in de reacties vooral waarom de game waarop jij stemt moet winnen!

Sea of Thieves

Platform: Xbox One, pc
Release: Februari 2017
Rare heeft patent op toffe games met alle kleuren van de regenboog. Sea of Thieves past prima in dat straatje, maar betekent tegelijkertijd nieuw terrein voor de studio. Ditmaal geef je je eigen avontuur vorm in een grote open piratenwereld. Hoewel de game solo te spelen is, bleek tijdens E3 wel de kracht van samenspel: met zijn vijven een piratenschip besturen is een uitdaging, maar eentje die meer voldoening geeft dan een beetje ronddobberen in Assassin’s Creed of The Legend of Zelda. De trossen los, een stuurman die door het gehesen zeil geen hand voor ogen ziet, samen de kanonnen bemannen, iemand die de gaten van inslaande kogels dichttimmert – het is hard werken op zee, maar de lol die het oplevert ongeëvenaard.

Dishonored 2

Platform: pc, Xbox One, PlayStation 4
Release: 11 november 2016
Bethesda besteedde een belangrijk deel van zijn persconferentie aan Dishonored 2 en dat is niet zonder reden. De eerste Dishonored werd bijna unaniem positief ontvangen, de Definitive Edition wees spelers vorig jaar andermaal op de unieke kwaliteiten van de game, en ontwikkelaar Arkane pakt het met de opvolger grootser aan. Dishonored 2 laat je kiezen uit twee verschillende hoofdpersonages, Emily Kaldwin en oude bedekende Corvo Attano, elk met hun eigen krachten en unieke speelstijl. Dishonored 2 kun je straks uitspelen zonder ook maar iemand te vermoorden – een uitdaging die veel spelers waarschijnlijk aan gaan, nu de game definitief op ieders radar staat. Langverwacht, eind dit jaar speelbaar, laat maar komen!

[poll 691]Welke van deze twee games heeft jou helemaal overdonderd tijdens de afgelopen E3? En welke wil jij zo snel mogelijk in je bezit hebben om helemaal grijs te kunnen spelen? Stem op je favoriet in de poll en laat je horen in de comments. Morgen kan je stemmen op de volgende ronde![/poll]

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Trials of the Blood Dragon review – Draak van een game

De meest gedownloade smartphonegames – 29 juni