in

Zeven nieuwe pokémon getoond in Pokémon Sun en Moon-trailer


In een nieuw verschenen trailer worden zeven tot nu toe onaangekondigde pokémon onthuld. De trailer werd door het Japanse Pokémon Company uitgebracht op hun YouTube-kanaal.

De zeven nieuwe pokémon heten Charjabug, Vikavolt, Drampa, Bruxish, Cutiefly, Togedamaru en Tapu Koko.

Charjabug is een evolutie van de eerder onthulde Grubbin, een soort larve-pokémon. Charjabug heeft zowel het uiterlijk van een larve als een bus en evolueert op zijn beurt weer in Vikavolt, een kever. Beide pokémon zijn een combinatie van het bug- en electric-type.

Tapu Koko is een fairy- en electric-type en dient als beschermer van een van de eerste eilanden. De draakachtige pokémon in de trailer heet Drampa en is een normal- en, niet heel onverwachts, een dragon-type.

Ook schattige pokémon maken een terugkeer in Sun en Moon. Cutiefly is de allereerste pokémon gebaseerd op een vlieg en is een mix van het bug- en fairy-type. Daarnaast is er ook een Pikachu-achtige egel onthuld met de naam Togedamaru. Deze pokémon bevat het type steel en electric.

Bruxish is de laatste pokémon die vandaag werd bekendgemaakt. De visachtige pokémon is gebaseerd op de echt bestaande Triggerfish. Ook deze pokémon heeft twee types, namelijk water en psychic.

De verschillende pokémon zijn terug te zien in de onderstaande trailer en afbeeldingen. Pokémon Sun en Moon komt 23 november uit voor Nintendo 3DS.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De meest gedownloade smartphonegames – 29 juni

NES-artbook geannuleerd door Nintendo, makers hadden geen licentie