in

Rise of the Tomb Raider op 11 oktober naar PS4, krijgt vr-support


Update: Square Enix heeft de releasedatum voor de PS4-versie van Rise of the Tomb Raider bevestigd: 11 oktober. De game krijgt daarnaast een nieuw hoofdstuk die PlayStation VR ondersteunt.

Het nieuwe hoofdstuk heet Blood Ties en kan ook zonder PS VR gespeeld worden. Pc- en Xbox One-gamers moeten betalen voor het hoofdstuk maar kunnen voor zover bekend geen virtualrealitybril gebruiken.

Daarnaast bevat de PS4-versie ook vijf klassieke Lara Croft-modellen waarmee in de hoofdgame gespeeld kan worden.

Oorspronkelijk bericht:
Een Italiaanse webwinkel heeft mogelijk de releasedatum voor de PlayStation 4-versie van Rise of the Tomb Raider onthuld. Volgens de winkel komt de game op 11 oktober uit.

GameStop Italië, die de releasedatum noemde op zijn website, heeft de informatie inmiddels weer verwijderd. Op de productpagina van de game stond aangegeven dat Rise of the Tomb Raider op 11 oktober verschijnt voor PlayStation 4.

Een werknemer van GameStop Italië plaatste vervolgens een screenshot van de database van de winkel. Hierop werd de releasedatum nogmaals bevestigd. Het is onduidelijk of GameStop een aanname doet of inderdaad meer weet over de officiële verschijningsdatum van de PlayStation 4-versie, die naar verluid eind dit jaar moet uitkomen.

Rise of the Tomb Raider verscheen vorig jaar november exclusief voor Xbox One, omdat Microsoft een deal had gesloten met uitgever Square Enix. De game kwam vervolgens begin dit jaar ook naar pc. Volgens de exclusiviteitsdeal met Microsoft mag Rise of the Tomb Raider pas een jaar na de Xbox One-release uitkomen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Bekijk waar pokémon zitten in Pokémon Go via de PokeRadar

Op Verzoek: De grappigste Pokémon Go AR-foto’s