in

Teamleiders en nieuwe functies voor Pokémon Go aangekondigd


Ontwikkelaar Niantic van Pokémon Go heeft tijdens een panelgesprek op Comic Con in San Diego een aantal nieuwe functies voor de mobiele game bekendgemaakt.

Als eerste kwamen de teamleaders van de drie verschillende teams aan bod. Leden van het rode team Valor krijgen Candela als hun leider. Blanche is de leider van het blauwe team Mystic en team Instinct krijgt de teamleider genaamd Spark.

Volgens Niantic waren de drie teamleiders simpelweg nog niet klaar bij de lancering van Pokémon Go. Vandaar dat ze binnenkort pas worden geïntroduceerd in de mobiele game. Bij het kiezen van een team kregen spelers in het begin alleen nog silhouetten te zien van de teamleiders. Ze zullen in de toekomst interactie leveren met de spelers door ze bijvoorbeeld advies te geven.

Hoewel nieuwe functies onderdeel zijn van het meerjarig plan van Niantic zegt de ontwikkelaar eerst de prioriteit te leggen bij het optimaliseren van de serverstabiliteit. Ook is de ontwikkelaar bezig om een manier te bedenken waarmee er maatregelen genomen kunnen worden tegen spelers die pas-overgenomen gyms kapen.

De intentie van Niantic is om eerder aangekondigde functies zoals het ruilsysteem en nieuwe pokémon toe te voegen als de serverstabiliteit is geoptimaliseerd. Daarnaast zijn er ook plannen voor andere functies die spelers de mogelijkheid geeft om pokéstops aan te passen en mogelijk worden zelfs pokécenters in de toekomst geïntroduceerd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vikings: Wolves of Midgard (hands-on) preview – Hack & slash met een kleine twist

How to: Een eigen game-console bouwen – Deel 1