in

At Games brengt mini-Mega Drive en handheld op de markt


De Mega Drive uit 1988 wordt nieuw leven ingeblazen met een mini-versie en handheld van het apparaat waarop tachtig games zijn voorgeïnstalleerd.

Het Chinese bedrijf At Games produceert de compacte Mega Drive en handheld op basis van een licentie van Sega. Het bedrijf heeft in het verleden al een aantal andere retro consoles geproduceerd.

De mini-Mega Drive is net als vroeger aan te sluiten op tv’s en ondersteunt cartridges van de originele Mega Drive. Daarnaast zijn er twee draadloze controllers bij inbegrepen zodat er samen gespeeld kan worden.

De handheld heeft een scherm met een diameter van ruim acht centimeter en is voorzien van een oplaadbare batterij met USB-oplader.

Beide systemen bevatten tachtig voorgeïnstalleerde games, waaronder titels als Sonic, Mortal Kombat, Golden Axe en Comix Zone.

Als toevoeging op het aanbod games kunnen bezitters van de handheld ook ROMs van Mega Drive-games op een SD-kaart zetten om deze vervolgens op het draagbare apparaat te spelen.

De compacte Mega Drive en de handheld zijn vanaf nu voor 60 euro vooraf te bestellen bij de Engelse webwinkel FunStockRetro en worden vanaf oktober verscheept.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deze Stephen King-verhalen zouden fantastisch zijn in gamevorm

Microsoft overwoog eerst Xbox 3 als naam voor Xbox 360