in

Pokémon Go-speler bereikt level cap met bot


Het maximale level in Pokémon Go is bereikt. Een Duitse speler legt op Reddit uit dat hij met een bot level 40 is geworden.

“Vooral het laatste level was ontzettend lastig voor mij en mijn bot. Vijf miljoen XP, serieus?” schrijft _problemz op Reddit. “In totaal zijn er twintig miljoen ervaringspunten nodig om het maximale level te bereiken.” De gebruiker wil niet prijsgeven hoe de bot precies te werk gaat.

In een screenshot toont _problemz de beloningen voor het behalen van level 40. Geruchten deden de ronde dat hier een Master Ball bij zou zitten, maar dit is niet het geval. De zeldzame Pokéball is wel te vinden in de broncode.

Verder legt _problemz uit dat hij of zij Pokémon Go niet zelf speelt, maar alleen wilde kijken hoe ver hij kon komen met de bot. _problemz heeft geen plannen om het account te verkopen, maar gaat ontwikkelaar Niantic vragen om het account te verwijderen.

Pokémon Go verscheen begin juli op iOS en Android. Het spel gebruikt augmented reality om Pokémon in de echte wereld te projecteren via smartphoneschemen. Hiervoor zijn internet, gps en een camera nodig. Hier kun je onze review lezen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Op Verzoek – De leukste in-game minigames

Van Tokio tot Hier: Hoe importeer je games uit Japan?