in

Pokémon Sun en Moon tonen Alola-vormen en Z-aanvallen – Trailer


Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Pokémon Sun en Moon. Tijdens de vijf minuten durende video worden nieuwe features en pokémon onthuld.

Zo zijn er nieuwe vormen van bestaande pokémon onthuld. Deze zogenaamde Alola Forms zijn tot stand gekomen doordat pokémon zich hebben aangepast aan het tropische klimaat van de regio Alola. De pokémon Sandshrew, Sandslash, Vulpix en Ninetales zijn bijvoorbeeld van het ijstype in Alola, doordat ze zijn gaan leven op besneeuwde bergtoppen. De Alolaanse Exeggutor heeft een bijzonder lange nek, door het zonnige klimaat op de eilanden.

Island Challenge
In plaats van badges te verzamelen door de leiders van verschillende Gyms te verslaan, is het in Sun en Moon aan de speler om vier proeven te doorstaan. De proeven bestaan niet alleen uit pokémon-gevechten, maar kunnen ook het zoeken naar items of het oplossen van puzzels omvatten. Elke proef heeft ook zijn eigen aanvoerder, die de speler instructies geeft. Aan het einde van elke proef moet de speler een zogenaamde Totem Pokémon verslaan: een krachtigere variant van een bepaalde pokémon, die ook andere pokémon kan oproepen.

Wanneer de speler de allerlaatste proef van een eiland heeft voltooid, volgt er een pokémon-gevecht met de kahuna, de leider van het eiland. Bij winst mag de speler naar het volgende eiland. In totaal zijn er vier eilanden.

Z-aanvallen
Een andere nieuwe feature zijn Z-aanvallen. Wanneer een pokémon en de trainer een armband en kristal dragen van hetzelfde type, kan deze speciale aanval worden gelanceerd. Elk type pokémon heeft zijn eigen krachtige Z-aanval, die maar eens per gevecht kan worden gebruikt. De Z-kristallen kunnen over heel Alola gevonden worden.

Nieuwe pokémon
Met de introductie van Ride Pokémon lijken HM’s uit vorige Pokémon-games verleden tijd te zijn. Ride Pokémon helpen spelers om gebieden te bereiken waar ze op eigen kracht nooit zouden kunnen komen. Deze pokémon sluiten zich niet aan bij het team van de trainer, maar kunnen op elk gewenst moment worden opgeroepen.

Tenslotte heeft The Pokémon Company wederom een aantal nieuwe pokémon onthuld. Eén daarvan is de vogelachtige Oricorio, die verschillende vormen heeft afhankelijk van het eiland waar het op leeft. De pokémon Minior is een Rock/Flying-type en komt oorspronkelijk uit de ruimte. Ook is er een evolutie van Yungoos onthuld, genaamd Gumshoos en een pre-evolutie van Mudsdale, met de naam Mudbray. Fomantis en zijn evolutie Lurantis zijn de laatste twee aangekondigde pokémon en zijn beide van het Grass-type.

Pokémon Sun en Moon komen op 23 november uit voor Nintendo 3DS.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Van Tokio tot Hier: Hoe importeer je games uit Japan?

Preview 2016: Maffia 3