in

The Witcher 3-save file werkt niet met Game of the Year Edition


Save files van The Witcher 3: Wild Hunt werken niet met de Game of the Year-editie van de game op consoles. Dat maakt CD Projekt Red bekend op zijn forum.

“De save files op consoles zijn niet compatibel met verschillende versies van de game (GOTY en normale versie) omdat ze worden gezien als verschillende producten door de systemen”, legt Marcin Momot van CD Projekt Red uit op het forum van de ontwikkelaar. “De beslissing is niet aan ons. Sorry”.

De game wordt mogelijk gezien als een ander product omdat de twee uitbreidingen van de game, alsook overige uitgebrachte dlc, op de disc staan van de Game of the Year-editie. De ultieme uitgave krijgt daarnaast ook een aparte Trophy- en Achievement-lijst.

Het is niet de eerste keer dat save files niet compatibel zijn tussen verschillende edities van een game. Ook bij de Game of the Year Edition van Shadow of Mordor moeten spelers een nieuwe save file aanmaken, omdat alle content op de disc staat. Bij andere collecties, zoals die van Dragon Age: Inquisition, wordt de dlc met een code apart gedownload, zodat de save file nog wel te behouden is.

The Witcher 3: Game of the Year Edition verschijnt op 30 augustus.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fans worden de Dark Knight in Batman: Arkham VR – Trailer

Level up: Waarom Castle Rock uit Rayman Legends het beste level ooit is