in

Minecraft-update voegt eindbaasgevechten toe


Via een komende update voor enkele versies van Minecraft worden er eindbaasgevechten toegevoegd.

De Boss Update, die op 18 oktober verschijnt, wordt beschikbaar gesteld voor Minecraft: Windows 10 Edition Beta, Minecraft: Pocket Edition en Minecraft: Gear VR Edition. Spelers kunnen in deze versies aan de slag met verschillende eindbazen en een nieuwe functie genaamd ‘Add-Ons’, waarmee de game aangepast kan worden.

Met Add-Ons kunnen spelers de game naar wens aanpassen door het wijzigen van enkele tekstbestanden. Zo kunnen er gigantische explosies, supersnelheid voor dorpelingen, of kleinere groepen vijanden worden gegenereerd. Minecraft komt zelf ook met enkele aanpassingen voor deze modus, waaronder “Alien Invasion” en “Castle Siege”. Ook wordt het mogelijk om de Xbox Wireless Controller te gebruiken in de Windows 10- en Gear VR-versies van de game.

Tot slot krijgt Minecraft op 4 oktober ook een gratis en betaalde uitbreiding op alle platformen. De gratis update bevat zeven nieuwe bouwblokken, nieuw terrein, banners en een nieuwe plant waar soep van gemaakt kan worden. In de betaalde uitbreiding Chinese Mythology Mash-Up zitten 41 nieuwe skins en een gebouwde wereld gebaseerd op het verre oosten. Ook zit er een map in voor de Battle Mini Game.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Crap I’m Broke – INDIGO 30 seconden pitch

Esmee in Cosplay: Helemaal naar Duitsland voor Connichi 2016