in

Details over de zijmissies in Horizon: Zero Dawn


Guerrilla Games heeft nevenactiviteiten in Horizon: Zero Dawn naast het uitspelen van de hoofdgame onthuld.

In Horizon: Zero Dawn kruipt de speler in de huid van Aloy terwijl het unieke landschap wordt verkent. De mensheid heeft de technologische vooruitgang uit het oog verloren en neemt het op tegen mechanische wezens die nu de wereld heersen.

Naast het volgen van het verhaal, kan de speler ook aan de slag met diverse activiteiten. Een voorbeeld hiervan is het bezoeken van corruptiezones welke volledig zijn bewoond door mechanische wezens. Door het gevecht aan te gaan, kan de speler een hoop ervaring opdoen wat later in de game waardevol kan zijn.

Tevens is de speler vrij om tijdens de reis op wezens te jagen om zodoende belangrijke materialen te verzamelen. Hierdoor kan er betere uitrusting worden gemaakt. Naast de vrije jacht zijn er ook meerdere jachtuitdagingen beschikbaar. Hier moet de speler zich bewijzen in een specifieke opdracht om zodoende ervaring op te doen en medailles te winnen. Deze medailles geven weer toegang tot nieuwe uitdagingen.

Vervolgens zijn stamuitdagingen een manier om het avontuur op te zoeken. De mensheid is verdeeld in verschillende stammen over de gehele wereld die missies aan de speler bieden. Elke stam heeft zijn eigen beeld van de wereld en geloofsovertuiging, wat mogelijk resulteert in diversiteit in de missies.

Tot slot wordt de speler geconfronteerd met willekeurige gebeurtenissen, waarbij de speler wordt geacht een handje te helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het terugvinden van een verloren item.

Dit is slechts een greep van de activiteiten die de spelers tijdens het avontuur kunnen doen. Guerrilla heeft aangegeven dat er naast bovenstaande onderdelen meerdere activiteiten in het spel aanwezig zijn.

Horizon: Zero Dawn verschijnt op 1 maart 2017 exclusief voor PlayStation 4. Ook gaat de game bij release de 4K-functionaliteit van PlayStation 4 Pro ondersteunen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Twitch Upload laat gebruikers zelf video’s uploaden

Bots in privé matches van Call of Duty: Modern Warfare Remastered