in

Horizon: Zero Dawn op PS4 Pro ook mooier zonder 4K-televisie


Wanneer de aankomende PlayStation 4-game op een PlayStation 4 Pro wordt afgespeeld, krijgen spelers “veel betere beeldkwaliteit”.

Dat geldt ook voor mensen die geen 4K-televisie, maar een 1080p HDTV hebben. Dat valt te lezen op PlayStation Blog vandaag. Er wordt gebruik gemaakt van supersampling, een anti-aliasing techniek waardoor de game in een resolutie in de buurt van 4K wordt gerenderd voordat het naar 1080p wordt terug geschaald, zodat ook mensen zonder 4K-televisie verbeterde graphics kunnen zien, waaronder een stabieler beeld en minder kartelige randen.

Mensen met een 4K-televisie zien logischerwijs een hogere resolutie tijdens het spelen van Horizon op de PlayStation 4 Pro. Beelden worden gerenderd op een 2160p checkerboard, wat veel grafische details in de omgeving en het hoofdpersonage zelf op moet leveren. Ook HDR (high-dynamic range) zorgt voor verbeterde graphics en kleuren.

Tot slot heeft ontwikkelaar Guerrilla Games wat nieuwe screenshots bij deze informatie geplaatst. Horizon: Zero Dawn komt op 28 februari 2017 exclusief naar PlayStation 4. De PS4 Pro ligt vanaf 10 november dit jaar in de winkels.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Skyrim-savegames met mods niet over te zetten naar Special Edition

The Last of Us: Remastered op PS4 Pro kan in 60 fps draaien