in

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 november


Yaaaay vrijdag! Bier! Feest! Games! Tijd om het werk aan de kant te schuiven en lekker de console, handheld of pc aan te slingeren. Wat speel jij dit weekend?

Thijs Barnhard
Dit weekend ga ik een prettig gestoorde mix van games spelen. Ik zet Overwatch even aan de kant om aan Titanfall 2 te beginnen. Vooral in de singleplayer heb ik zin, maar als de multiplayer net zo tof is als die van het eerste deel vermaak ik mij voorlopig wel even met die game. Ondertussen is een oude liefde dankzij een update teruggekeerd in mijn leven. Ik heb het natuurlijk Animal Crossing: New Leaf. Die game is sinds de Amiibo update ineens weer interessant dus als je het niet erg vindt ben ik als een malle bezig op mijn nieuwe dorpje weer zo mooi mogelijk te maken.

Peter Paardekooper
Ik bevind me deze week hoogstwaarschijnlijk weer in de ijzige vlakten van Skyrim. De verleiding was te groot en ik heb de game toch in huis gehaald, en na een paar uur zat ik er weer helemaal in. Ik ga deze keer voor een build die ik normaliter nooit probeer: full-on, 100% Magic. Dat wordt lijken ressurecten, vuurballen en bliksemschichten alle kanten op smijten en bogen en bijlen conjuren. De Dragonborn is terug, baby!

Derek Taal
Zoals gewoonlijk speel ik dit weekend hetzelfde als Thijs. In afwachting van de Nintendo Direct heb ik Animal Crossing: New Leaf weer eens opgestart en kreeg direct de volle laag van mijn villagers. Het was immers alweer enkele maanden geleden dat ik mijn werk als burgermeester heb uitgevoerd. Dit weekend ga ik dus weer wat fruit verkopen en fossielen opgraven om het volgende dorpsproject te financieren. Wellicht dat dan niet iedereen meteen woedend mijn dorp verlaat. De update brengt tevens langverwachte veranderingen naar de game, dus ik ben nog wel even zoet. Misschien zet ik zelfs de poorten wel even open zodat Thijs wat fruit kan plukken.

Michel Musters
Daar komt het meest populistische antwoord van de dag: Call of Duty: Infinite Warfare. Is het niet raar dat ik inmiddels het gevoel heb dat ik moet verantwoorden dat ik die game helemaal kapot ga spelen dit weekend? Ik weet het, de meningen zijn sterk verdeeld over de reeks en zeker dit deel, maar ik vind het elk jaar weer heerlijk om een maandje of soms wel een paar aan de slag te gaan met de multiplayer. Die snelheid van potjes houd mij gewoon scherp, wat belangrijk is zo op mijn oude dag..

Kevin Shuttleworth
Ik speel Titanfall 2 nu al een weekje en ben er nog lang niet klaar mee. Ik denk dan ook dat een groot gedeelte van mijn zondag opgaat aan het aanroepen van reuzenrobots die binnen seconden de lucht uit denderen. Hopelijk samen met collega’s Ferdi en Thijs. Deze handeling heb ik al tientallen keren uitgevoerd, maar ik blijf er verbaal op reageren met een “fak yass” of “kom dan”. Wanneer de bulderende, logge reuzen eenmaal de geest geven blijft de bewegingsvrijheid die een piloot heeft bevrijdend aanvoelen. Titanfall 2 is mijn shooter dit najaar.

Fijn weekend!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Simon en Martin testen de beste cadeau’s voor de feestdagen

Skylanders: Imaginators review – Doe-het-zelven was nog nooit zo leuk