in

Maak foto’s met Prompto in Final Fantasy 15


Er zijn elke nieuwe beelden en info vrijgegeven van Final Fantasy 15.

Zo is er bekend welke vaardigheden de vier hoofdpersonages gaan hebben. Noctis is fan van vissen, en hoe meer hij vangt, hoe beter hij erin wordt. Ignis is de kok onder het gezelschap, en krijgt naarmate de game vordert beschikking over meer recepten om te bereiden. Prompto houdt van fotografie, en heeft de mogelijkheid om het avontuur vast te leggen. Gemaakte foto’s kunnen ook bewaard en gedeeld worden. Tenslotte is Gladiolus de verzamelaar onder de vier, en hij heeft ook de mogelijkheid om speciale items na een gevecht op te rapen. Hoe meer hij dit doet, hoe groter de kans op zeldzame voorwerpen wordt.

Daarnaast is het ook mogelijk om quest-specifieke tijdelijke bondgenoten aan het team toe te voegen. Er zijn twee voorbeelden gegeven: de generaal Cor Leonis met een enorm zwaard, en Iris Amicitia die een grote Mogle gebruikt om haar vijanden af te leiden.

Ook zijn er enkele nieuwe beelden vrijgegeven van de Leviathan, een gigantische summon die “de normale grote monsters doet verbleken”.

Tenslotte heeft uitgever Square-Enix enkele nummers uit de game op zijn Youtube-kanaal geplaatst. Final Fantasy 15 verschijnt 29 november voor PlayStation 4 en Xbox One.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Planet Coaster review – Droom groots

Pokémon-serie zou oorspronkelijk een droom van een oude man zijn