in

Advertorial – Gebruik je verbeelding om je eigen Skylanders te creëren voor de strijd tegen Kaos


Kaos heeft de oude kracht van breinmagie ontdekt en gebruikt dit om een onstuitbaar leger van Doomlanders op te bouwen, waarmee hij Skylands wil veroveren. Meester Eon roept alle strijders bij elkaar om het samen op te nemen tegen Kaos. Dit is het moment Poortmeester, gebruik de kracht van je verbeelding om je eigen Skylanders te creëren en ga samen met de machtige Senseis de strijd aan te om Skylands te redden.

In Skylanders Imaginators kun jij de kracht van je verbeelding gebruiken om je eigen Skylander te ontwerpen. Voor alle tien de elementen van Skylands bestaat een creatiekristal, waarmee jij een Skylander met dat element kunt creëren. De mogelijkheden zijn groot, denk aan uiterlijk, krachten, vaardigheden, namen, kreten, muziek en nog veel meer.

Ga met je zelfgemaakte Skylanders in training bij de Senseis, de machtigste krijgers van Skylands, die oude vechttechnieken tot in detail beheersen. Enkele van de Senseis waren ooit de meest beruchte schurken uit Skylands, die tot inkeer zijn gekomen en nu strijden tegen het kwaad. Senseis kunnen je extra vaardigheden leren en ontgrendelen geheime technieken, nieuwe Imaginator wapens en speciale gebieden in het spel. Ze hebben ook machtige Sky-Chi-krachten, de ultieme super-aanval!

Vecht samen met de machtige Senseis mee in dit avontuur en red Skylands!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo deelt nieuwe afbeeldingen van Zelda: Breath of the Wild

De 10 beste games voor de Nintendo 3DS