in

Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 januari


De Switch-hype is in volle gang, het hele internet gaat nergens anders meer over. Helaas kunnen we al dat Nintendo-heerlijks pas over twee maanden in onze knuistjes krijgen, dus moet er in de tussentijd maar wat anders gespeeld worden. Wat spelen we dit weekend?

Kevin van Wonderen
Dit weekend ga ik volop aan de slag met Raft (een gratis te downloaden survival game), wat verrassend is aangezien survival games totaal niet mijn ding zijn. DayZ, ARK en de recentelijk aangekondigde Conan doen me daarom ook weinig tot niets. Toch weet Raft me met een heel simpel bouwsysteem en leuke survival-mechanics te vermaken! De game is nog niet af, maar al goed speelbaar en voor niks te downloaden dus. Leuk om een weekend te proberen, zeker als je door de games van 2016 heen bent!

Peter Paardekooper
Ik ben eerder deze week naar de Assassin’s Creed-film geweest, en het enige dat ik aan dat nietige excuus voor een film heb overgehouden is een enorme zin om de games weer te gaan spelen. Ik denk dat ik binnenkort ook maar de Ezio Collection in huis haal, zodat ik de avonturen van Ezio Auditore di Firenze weer kan gaan herleven. Kan nu al niet wachten om het Colosseum weer te beklimmen en de Paus himself een kopje kleiner te maken. En daarna lekker Assassin’s Creed te gaan spelen.

Michel Musters
Dit weekend speel ik helemaal niets. Op het moment dat dit geplaatst wordt, vrijdagmiddag, ben ik op locatie de Switch voor het eerst aan het uitproberen. De rest van het weekend ben ik mijn bevindingen als een bezetene aan het uittypen terwijl ik Nintendo’s Treehouse livestreams met een scheef oog meekijk.

Laura Kempenaar
Dit weekend ben ik lekker veel onderweg, wat betekent dat ik kan kiezen tussen Netflix en Nintendo 3DS. Natuurlijk ga ik met het nieuws van deze week lekker mijn 3DS nog wat aandacht geven, want ik weet niet of ik dat over twee maanden nog veel zal doen. Aaah… Het is mijn favoriete item in mijn tas en ik betwijfel of die Switch net zo makkelijk in mijn tas past, maar dat zien we dan wel. Ik denk dat ik dit weekend veel Mario ga spelen, want ik ben zo enthousiast over Super Mario Odyssey dat ik mijn vaardigheden even moet oppoetsen voor als het straks zover is.

Simon Zijlemans
Lang verhaal kort: Yakuza 0. Final Fantasy XV heb ik deze week op 100% gezet (kostte me maar 120 uur) en hoe goed ik ook zoek er is werkelijk niks meer te doen in die game voor me. Om even af te koelen van die grote open wereld ben ik begonnen aan de Mega Man Legacy collection, waar ik af en toe een streampje voor aan gooi (deel 1 inmiddels uitgespeeld, trots op!). Dus die zal misschien hier en daar wel even aan gaan. Maar uiteindelijk is het Yakuza 0 dat echt uren en uren gespeeld gaat worden dit weekend. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik dol ben op deze serie en dat ik nog nooit een teleurstellend deel heb gespeeld. Hopen dat die traditie zich voortzet met deze jaren ’80 prequel.

Derek Taal
Terwijl ik ongeduld op Yakuza 0 wacht, duik ik dit weekend in de vertrouwde sprookjeswereld van Ni No Kuni. Niet met het vooruitzicht om er wederom tig uren in te steken, maar om gewoon eventjes voorzichtig mijn teen in het water te steken. Het prachtige Level-5 en Studio Ghibli avontuur staat ondertussen niet zo vers meer in mijn geheugen, dus ik kijk uit om weer verrast te worden.

Thijs Barnhard
Volgende week wil ik eigenlijk beginnen aan Dragon Quest VII op de 3DS dus ik wil nog snel wat games wegwerken die op mijn lijstje staan. Met Phoenix Wright: Spirit of Justice ben ik gestopt na de eerste zaak en Luigi’s Mansion 2: Dark Moon heb ik ook al veel te lang niet meer opgestart. No way dat ik die twee games dit weekend ga uitspelen, maar ik blijf gewoon dromen.

Alicia Tai
Ik hoor dit weekend eigenlijk tig werkstukken te schrijven en voor tentamens te leren maar dat kan mij momenteel even niets schelen. Dit weekend ga ik namelijk naar de Nintendo Switch Experience in Japan om daar Nintendo’s nieuwste console en een hele sloot aan games uit te proberen! Volgens mij mag ik drukte op Gamescom-in-het-weekend-niveau verwachten, maar hopelijk slaag ik er toch in om even Zelda te spelen. Dat wordt vroeg opstaan, ben ik bang…

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer dan 25 miljoen spelers voor Rocket League

Nintendo Switch (hands-on) – Geweldig apparaat met een tekort aan games