in

Resolutie en grootte van Zelda: Breath of the Wild bekend


The Legend of Zelda: Breath of the Wild draait op een resolutie van 900p wanneer de Switch in dockingmodus staat, en op 720p wanneer er op het scherm van de console zelf gespeeld wordt.

Dat werd duidelijk uit een analyse van Digital Foundry. De game draait overduidelijk beter dan de versie van E3 2016, die af en toe problemen had met de framerate. Op die framerate heeft Nintendo zich ook gefocust, want het verschil in resoluties uit zich in een stabiele framerate van 30fps.

Ook zullen alle versies van Breath of the Wild de mogelijkheid bevatten om de game zowel in het Engels of Japans te spelen, aldus een gerucht op Neogaf. Een medewerker van Nintendo zou dit gezegd hebben op een persevenement in Parijs. Dit is echter nog niet officieel door Nintendo bevestigd.

Tenslotte werd op de Japanse pagina van Nintendo’s Breath of the Wild-website duidelijk dat de game 13,4GB aan ruimte in gaat nemen op de Switch en 13GB op de Wii U. In het geval van de Switch betreft dit 40% van de 32GB aan intern geheugen. Nintendo heeft echter bevestigd dat de Switch Micro SD-kaarten tot formaten van 2TB gaat ondersteunen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt op 3 maart voor de Nintendo Switch en Wii U. De Switch verschijnt op dezelfde datum.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo Switch (hands-on) – Geweldig apparaat met een tekort aan games

Maar 32GB in de Nintendo Switch?