in

Hot or Not 2017 – The Legend of Zelda: Breath of the Wild


In Hot or Not 2017 bespreken we de zeventien meest belovende games van… 2017! We blikken vooruit op de games die de potentie hebben om echt goed te worden. We vertellen jullie met wat voor game we te maken hebben, en waarom we er naar uitkijken. Het is echter ook aan jou om aan te geven of je de game Hot of Not vindt. Dit kun je aangeven in de reacties en in de poll onderaan deze pagina! Vandaag in de laatste Hot or Not: Zelda Breath of the Wild!

Wat is het?
The Legend of Zelda: Breath of the Wild is het lang-, langverwachte nieuwe deel in de alom geprezen Legend of Zelda-reeks. De game breekt met een hoop vaste Zelda-gebruiken: zo bevat BotW een volledig open wereld, die de speler in het begin van de game helemaal zelf kan ontdekken. Ook is Breath of the Wild de allereerste game in de franchise met voice-acting, een functie waar al jaren lang druk over gediscussieerd wordt tussen Zelda-fans.

Wie maakt het?
Net als Mario is Zelda in de complete geschiedenis van de franchise nog nooit ontwikkeld door een andere ontwikkelaar dan Nintendo (technisch gezien wel, maar daar praten we niet over). Verwacht dus topkwaliteit van een topontwikkelaar die ook verantwoordelijk was voor alle andere Zelda’s, Mario, Animal Crossing, etcetera.

Wat hebben we gezien?
Veel, maar ook weer niet. Nintendo heeft sinds de onthulling van de subtitel Breath of the Wild in juni keer op keer hetzelfde level getoond. Als gevolg hiervan staan er uren en uren gameplay op Youtube die allemaal hetzelfde stukje game verkennen. Volgens Nintendo is dit echter nog geen procent van de totale game, dus eigenlijk weten we nog helemaal niks. Is het al drie maart?

[poll 790] Tot zover de punten die wij rond deze game kunnen opnoemen. Nu is het woord aan jullie. Laat door middel van deze simpele poll weten wat je van de game vindt. Vind je hem Hot of is hij Not? Uiteraard nodigen we je ook uit om je keuze door middel van een reactie toe te lichten![/poll]

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Xbox One laat twee gebruikers tegelijk een game spelen via update

Ervaar het Franse landschap in nieuwe dlc voor Battlefield 1