in

Ervaar het Franse landschap in nieuwe dlc voor Battlefield 1


Ontwikkelaar Dice heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de aankomende Battlefield 1-dlc genaamd They Shall Not Pass.

Eerder werd een teaser van de dlc uitgebracht, maar nu zijn concrete details bekendgemaakt. They Shall Not Pass voegt het Franse leger en vier nieuwe maps toe aan Battefield 1. De vier maps zijn Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons en Rupture. De verschillende maps laten spelers onder andere de modderige loopgraven en de schoonheid van het Franse landschap ervaren.

Een nieuwe gamemodus wordt ook toegevoegd. Deze heet Frontlines en wordt omschreven als een mix van de eerdere Conquest- en Rush-modi. Twee teams strijden in de Frontlines-modus om een enkele vlag en moeten steeds nieuw gebied zien te veroveren.

Uiteraard bevat de aankomende dlc ook nieuwe voertuigen en wapens. Zo kunnen spelers gebruik maken van een Franse Char 2C- of bepantserde St. Chamond-tank. Hiernaast is ook een Siege Howitzer-wapen en een nieuwe Elite Class beschikbaar: de Trench Raider.

Een specifieke releasedatum voor de They Shall Not Pass-dlc voor Battlefield 1 is niet bekendgemaakt, maar deze moet in ieder geval in maart verschijnen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hot or Not 2017 – The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ghost Recon: Wildlands hands-on preview – Coöperatief genoegen