in

Switch bevat aansluiting voor koptelefoon


Nintendo heeft een lijst met specificaties voor de Switch uitgebracht. Hieruit blijkt onder andere dat de console een opening voor koptelefoons bevat. Er is geen mogelijkheid om een internetkabel aan te sluiten.

In plaats daarvan ontvangt de console alleen WiFi-signalen. Wel kan er een aparte adapter gekocht worden om de console aan een internetkabel aan te sluiten, al is het niet bekend of die accessoire ook op lancering beschikbaar komt.

Verder moeten spelers contact opnemen met Nintendo mocht de batterij in de hybride console vervangen moeten worden. Zoals eerder gemeld gaat de batterij van het scherm zelf twee tot zes uur mee, afhankelijk van hoe intensief de game is die afgespeeld wordt. De console vervolgens opladen duurt ongeveer drie uur in Sleep Mode.

Andere details in de naar buiten gebrachte specificatielijst waren al bekend. Zo meldde Nintendo al eerder dat het scherm beelden in een resolutie van maximaal 720p weergeeft, dat de console een custom versie van Nvidia’s Tegra-processor bevat en dat de interne geheugen van 32GB uitgebreid kan worden met microSD cards.

De Switch is wereldwijd vanaf 3 maart verkrijgbaar. De adviesprijs in Nederland ligt rond de 320 euro.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IG Q&A: Op welk platform speel je het meest en waarom?

De Bioscoopstoel #1 – De beste films en series van dit moment