in

Dungeons in Zelda: Breath of the Wild zijn anders dan voorheen


Dungeons in Zelda: Breath of the Wild wijken enigszins af door het ontbreken van items die je normaal bemachtigt om de eindbaas te verslaan. Game Infomer heeft dit onthuld in een exclusief artikel.

Al sinds de NES-versie van Zelda is het zo dat een item benodigd is om een dungeon door te spelen en de eindbaas te verslaan. Volgens Game Informer is dit echter niet meer het geval. In de uitgebreide speelsessie die zij hadden dook geen dergelijk item op en waren telkens de gebruikelijke wapens genoeg om een dungeon te doorlopen.

Andere aspecten aan de dungeons wijken ook af van de voorgaande games. Zo zijn ze volgens Game Informer kleiner dan bijvoorbeeld die in Twilight Princess, maar aanzienlijk groter dan de Shrines, waarvan er meer dan honderd verspreid liggen over Hyrule. Ook is de kaart nu een 3D-model en ontbreek het kompas. Volgens producer Ejji Aonuma zullen spelers dan eerder verdwaald raken, in plaats van dat ze direct de locatie van de eindbaas zullen zien.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt op 3 maart voor de Nintendo Switch en de Wii U. Vorige week verscheen een komisch videointerview met Miyamoto en Aonuma op Game Informer.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bekijk de complete map van Horizon Zero Dawn

Pokémon Go krijgt deze week meer dan 80 nieuwe pokémon