in

Update: Fysieke Switch-versie Lego City Undercover vereist geen download


Update: Warner Bros. heeft aangegeven tegenover InsideGamer.nl dat er bij de fysieke versie geen extra download vereist is voor het spelen van de game.

Origineel bericht: Op Reddit is een afbeelding van een retail-medewerker opgedoken die onthult dat er alsnog een download van 13GB benodigd is voor de fysieke versie van Lego City Undercover.

Op de verpakking is te lezen dat er “tot 13GB vrije hardeschijfruimte benodigd is voor de game download”. Daarnaast staat op de voorzijde van het doosje dat er een internetconnectie vereist is om de game te kunnen spelen, waar de Wii U-versie dit niet had.

Er wordt gespeculeerd dat uitgever Warner Bros. Games de kosten van de cartridge hiermee probeert te drukken. Ontwikkelaar Tequila Works achter Rime gaf eerder aan dat de Switch versie van de game meer kost omdat ze “prijzen baseren op de kosten van het ontwikkelen en uitgeven per platform”. Vermoedelijk zijn er verschillende versies van cartridges, die variëren in capaciteit en prijs.

Lego City Undercover lanceerde vandaag precies drie jaar geleden voor Wii U in Europa. Vanaf 7 april is de game ook beschikbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een uur lang over Mass Effect lullen – Wall Jump Podcast #7

Styx: Shards of Darkness review – Tasten in het duister