in

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 april


Nu dat Dutch Comic Con achter ons ligt kunnen sommigen van ons weer lekker gamen dit weekend. Hoewel we nog steeds aan het genieten zijn van de voorjaarsklappers die al zijn uitgekomen, komt er nog genoeg uit dit voorjaar. Morgen kun je op de site zien welke games wij zullen spelen tot E3 2017. Bekijk hieronder welke games ons dit weekend bezighouden en laat ons weten wat jij gaat spelen. Veel speelplezier toegewenst!

Arthur van Vliet
Om enigszins in tune te blijven met wat er buiten gebeurt, start ik dit weekend Rain World op. Ik wacht al een tijdje op die game. Benieuwd of het qua gameplay even interessant is als qua stijl. Als ik nog tijd over heb liggen ook Night in The Woods, Hitman, Horizon en The Last Guardian klaar om uitgespeeld te worden. Maar tijd, waar vind je die tegenwoordig?

Martin Verschoor
Ik heb nog heel veel om te spelen. Horizon is nog niet uit, Zelda moet ik ook nog mee verder. Maar ik heb eigenlijk dus maar zin om een game te gaan spelen en dat is Mario Kart 8. Mario Kart haalt dus het slechtste in me naar boven. Ik ben niet zo van het schelden tijdens het spelen van games, maar in Mario Kart 8 wens ik iedereen de moeder. Moet kunnen, want ze horen me toch niet.

Thijs Barnhard
Eigenlijk heb ik nog steeds veel te veel andere dingen dit weekend te doen dan aan gamen toe te komen, maar ik zou liegen als er de komende dagen niet eventjes een spelletje wordt gespeeld. Op de Switch ben ik nog steeds bezig met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en sinds gisteren kronkelt Snake Pass ook rond op het scherm. Die laatste game is vanaf het eerste moment al charmant, maar de besturing van de vrolijke slang Noodle is nog wel even wennen.

Derek Taal
Ik ben vorige week aan Steins;Gate 0 begonnen en denk dit weekend een eerste einde te bereiken. Nooit echt een pure visual novel gespeeld, maar dit smaakt naar meer. Ontzettend spannend sci-fi verhaal met jammer genoeg soms wat bedenkelijke humor. Verder duik ik volledig in de nieuwe Dark Souls 3 dlc waarvan ik hoop dat het in tegenstelling tot Ashes of Ariandel de serie wel waardig afsluit.

Jacco Peek
Mijn tentamen is weer achter de rug, dus ik heb weer even wat extra tijd om te gamen. Dit weekend pauzeer ik mijn avontuur met Link om Snake Pass te spelen op de Switch. Deze super kleurrijke game is toch uitdagender dan ik dacht, maar het klooien met de unieke physics is wel ontzettend leuk. Ook ben ik begonnen aan NieR: Automata, een game die steeds vreemdere vormen aan begint te nemen. Als fan van LSD-trips als Bayonetta geniet ik iedere minuut van de snelle gameplay, maar deze titel lijkt zoveel meer te bieden dan dat. Genoeg te spelen dus!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De grootste eSports-toernooien per game

Persona 5 review – Daten voor betere stats