in

Drie nieuwe Zelda-amiibo verschenen op website Bestbuy


Op Bestbuy zijn drie nieuwe amiibo opgedoken onder de categorie “Nintendo Switch amiibo”. Aan de inmiddels verwijderde productcodes was te zien dat ze bruikbaar zijn in The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

In principe zijn alle amiibo bruikbaar in de game, maar de Zelda-amiibo die nu beschikbaar zijn ontgrendelen armor en andere specifieke items voor Link in de game. Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe amiibo wellicht armor vrijspelen uit Skyward Sword en de Fierce Deity armor uit Majora’s Mask , die nu nog missen in de game.

Verschillende spelers hebben de de twee armorsets al ontdekt in de broncode van Breath of the Wild. Via een eigen geprogrammeerde NFC-chip kunnen deze al worden vrijgespeeld.

De productpagina’s zijn hier, hier en hier te vinden op de website van Bestbuy. Recent verschenen ook vier nieuwe amiibo onder de AA-code op Nintendo.com, wat inhoudt dat ze voor Super Smash Bros. bedoeld zijn. Er wordt gespeculeerd dat het hierbij gaat om Bayonetta, Corrin, Cloud of een andere amiibo.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ratchet & Clank: Tools of Destruction (PS3)

Tegenlicht van VPRO maakt documentaire over Horizon Zero Dawn