in

Update: De Koningsdag-loot van de InsideGamer-community


Terwijl jullie languit op bed liggen bij te komen van een hopelijk geslaagde Koningsdag, hebben wij de taak op ons genomen om jullie loot van gisteren te verzamelen. Tot nu toe hebben members BB-StyLaZ en Rickachu hun vondsten met ons gedeeld.

De altijd fanatieke Rickachu heeft een mooie buit. Hij heeft namelijk drie SNES-games gevonden, compleet met boekje en al. Hieronder bevindt zich Goof Troop, de eerste game van Resident Evil-bedenker Shinji Mikami en dus een mooi stukje geschiedenis. Ook heeft hij voor de PlayStation drie Tomb Raider-games, de originele Doom, Colin McRae Rally en Command & Conquer. Samen met de wollige Toad was Rickachu 61,50 euro kwijt, een mooie prijs!

De loot van BB-StyLaZ is echter zeker niet minder. Deze member wist een mooie Nintendo 64 op de kop te tikken, met toppers als Super Mario 64, 007: Goldeneye en Turok. Ook heeft hij Resident Evil: The Ubrella Chronicles voor de Wii, Metal Gear Solid Portable Ops voor de PSP en een double pack van GTA voor de Xbox gevonden.

Op de afbeeldingen zijn de aankopen van Rickachu en BB-StyLaZ te bewonderen, maar we zijn nog steeds benieuwd naar wat de rest van de InsideGamer-community heeft gevonden. Je kunt daarom nog steeds je foto’s en naam sturen naar redactie@insidegamer.nl!

Update: de loot van debommr

De loot van Marvin_vw

De loot van Jaircijntje

De loot van Claudia (25 euro)

De loot van The_Dan (15 euro)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe dieren en gebouwen voor consoleversie Ark: Survival Evolved

What Remains of Edith Finch review – ongekend meesterwerk