in

Ben jij een Mario Kart-baas? Versla ons dan in de Time Trials!


Sinds de release van Mario Kart 8 Deluxe spelen we dagelijks wel een potje Mario Kart. Wij dagen jullie uit om je beste tijd neer te zetten en ons te verslaan!

In de weekvlog van Power Unlimited heb je het misschien al voorbij zien komen, maar op de redactie gaat er geen dag voorbij zonder dat er iemand wordt uitgedaagd voor een potje Mario Kart. Sinds vandaag dagen we elkaar ook uit om de beste tijd neer te zetten op een track om aan het eind van de week te beslissen wie de beste Mario Kart-speler van de redactie is.

Nu dagen wij jullie uit. Wij willen graag weten hoe goed de community is in Mario Kart 8 Deluxe en Time Trials zijn daar natuurlijk geknipt voor. Wij kiezen wekelijks een track en proberen onze beste tijd neer te zetten. Zodra deze bekend zijn is het aan jullie om deze tijd te verbeteren. Heb je een goede tijd neergezet? Dan kom je bij ons op het bord!

Momenteel staat Gamer.nl-hoofdredacteur Lucas May nipt bovenaan met Power Unlimited-redacteur Lupé op een tweede plaats. Grote baas Martin Verschoor trekt net aan het kortste eind met een derde plek.

De eerste uitdaging speelt zich af op het eerste circuit in het spel: Mario Kart Stadium. Je mag zelf bepalen welk personage en welke kart, wielen en glider je kiest. De Time Trial speel je op 150cc.

1. Lucas – 1:48:135
2. Lupe – 1:48:212
3. Martin – 1:51:817

Als je onze tijden denkt te kunnen verbeteren, stuur dan een mailtje met een afbeelding (geen Photoshops!) als bewijs dat je ons hebt verslagen Prijsvraag@insidegamer.nl. Elke week is er weer een nieuwe track, nieuwe tijden om te verbeteren en misschien wel een nieuwe nummer 1.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Prey review – Net niet aan de top van de voedselketen

Op Verzoek – De engste games