in

Super Mario Odyssey wordt eerste sandbox Mario-game sinds lange tijd


Nintendo heeft in een nieuwsbericht waarin ze hun E3-plannen uitleggen gezegd dat Super Mario Odyssey speelbaar is op de beurs. Hierbij werd vermeld dat het “de eerste sandbox-game sinds Super Mario 64 en Super Mario Sunshine wordt.”

In de trailer van de game leek Super Mario Odyssey al gelijkenissen te vertonen met de genoemde games, maar nu worden de vermoedens bevestigd. De game zal te zien zijn in de Nintendo Spotlight tijdens E3, direct voor de Nintendo Treehouse-uitzending.

President Reggie Fils-Aimee van Nintendo of America zegt: “Onze verschillende E3-activiteiten zullen de volgende stappen van de Nintendo Switch tonen, van een zomer met sociaal competitief gamen en feestdagen, met als hoogtepunt een mijlpaal van een Mario-avontuur.

Met Nintendo Treehouse zullen fans thuis uitgebreide gameplay kunnen bekijken van Nintendo Switch- en 3DS-games die dit jaar uitkomen.”

De Nintendo Spotlight vindt plaats op dinsdag 13 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd en wordt direct gevolgd door Nintendo Treehouse Live. Ook zendt Nintendo live de Splatoon 2- en Arms-toernooien uit.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Wekelijkse Gamekoopjes: Little Nightmares en Inside bundel

Van Tokio tot Hier – Kirby 25th Anniversary Concert